Ζητούνται πωλητής, ταμίας για ημιαπασχόληση στην Εδεσσα

Εργασία

Θέσεις εργασίας από τη LIDL

Τα καθήκοντά σας

Αναλαμβάνετε ποικίλες εργασίες στο κατάστημα, όπως τη λειτουργία του ταμείου, τον ανεφοδιασμό των ραφιών, την τακτοποίηση της αποθήκης και την προετοιμασία των απογραφών. Φροντίζετε για την εξυπηρέτηση των πελατών και ασχολείστε με τη διάταξη και παρουσίαση των εμπορευμάτων, την εφαρμογή των κανονισμών υγιεινής και την καθαριότητα. Εργάζεστε με μερική απασχόληση, αναλαμβάνοντας βάρδιες.

Το προφίλ σας

Τα προσωπικά σας γνωρίσματα είναι σημαντικά για εμάς. Έχετε ευχάριστη

προσωπικότητα και αποτελείτε πρότυπο ευγένειας απέναντι στους πελάτες. Σας διακρίνουν υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Σας αρέσει η ομαδική εργασία και οι κοινοί στόχοι. Ιδανικά διαθέτετε εμπειρία στο χώρο του εμπορίου.

Τι προσφέρουμε

Αναλαμβάνετε μια ποικιλόμορφη εργασία με ελκυστικές αποδοχές και παροχές, όπως επιπρόσθετη ιδιωτική ιατρική ασφάλιση. Εργάζεστε σε ένα σύγχρονο και οργανωμένο περιβάλλον. Μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα εκπαίδευσης, 3 περίπου εβδομάδων, σας παρέχουμε όλα τα απαραίτητα εφόδια για τη θέση σας, ώστε να ενσωματωθείτε στη φιλοσοφία της εταιρίας μας, ακόμη και αν δε διαθέτετε σχετική εμπειρία.

Σας κινήσαμε το ενδιαφέρον;

Θα χαρούμε να λάβουμε το βιογραφικό σας. Μπορείτε να επισυνάψετε το αρχείο του βιογραφικού σας (σε Word ή PDF) στην Online φόρμα, στο κάτω μέρος της σελίδας αυτής. Θα σας απαντήσουμε σύντομα για την παραλαβή του βιογραφικού σας.

Σημείωση: Η αίτησή σας αφορά μόνο τη συγκεκριμένη αγγελία και δε θα ληφθεί υπόψη για άλλες περιοχές.

ΑΙΤΗΣΗ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΕΔΩ

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα