Ζητούνται 3 νοσηλευτές στο θεραπευτηρίο χρονίων παθήσεων Χανίων

Εργασία

Το Θεραπευτηρίο Χρονίων Παθήσεων Χανίων ανακοίνωσε την κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθμού τριών (3) ατόμων ΔΕ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΗΣ για δώδεκα (12) μήνες, για την κάλυψη των αναγκών με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου. Το επικουρικό προσωπικό κατά το χρόνο απασχόλησής του, είναι πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης και αμείβεται σύμφωνα με τις διατάξεις που ισχύουν για το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου των ίδιων φορέων.

ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ
1. Στους καταλόγους αυτούς εγγράφονται όσοι κατέχουν αντίστοιχο τίτλο

σπουδών και άδεια άσκησης επαγγέλματος.
2. Έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.
3.Έχουν την υγεία και τη φυσική καταλληλότητα που τους επιτρέπει την εκτέλεση των καθηκόντων της θέσεως που επιλέγουν.
4. Να μην έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5. Για την πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού (παρ. 5 άρθρου 6 του Ν. 4052/2012) λαμβάνεται υπόψη η ανεργία σε ποσοστό 40% και η εμπειρία σε ποσοστό 60%.
Η προτεραιότητα μεταξύ ανέργων καθορίζεται από τη σειρά εγγραφής τους στα μητρώα επιδοτούμενων ανέργων του Ο.Α.Ε.Δ.

Η εμπειρία αποδεικνύεται:
α) με Βεβαίωση υπηρεσίας του οικείου φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στο Δημόσιο Τομέα, σε Ν.Π.Δ.Δ. ή σε φορείς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα,
β) με Βεβαίωση του Εργοδότη με κατάθεση των αντίστοιχων ενσήμων εργασίας του οικείου ασφαλιστικού φορέα, εφόσον έχει προσφερθεί στον Ιδιωτικό Τομέα και
γ) με Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα, εφόσον ο ενδιαφερόμενος έχει ιδιωτεύσει.
6. Οι ενδιαφερόμενοι που εγγράφονται στους καταλόγους του Επικουρικού προσωπικού δεν μπορούν να παραμείνουν στον κατάλογο πέραν του επόμενου έτους από το έτος της εγγραφής τους.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ - ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν Αίτηση στο Γραφείο Προσωπικού του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Χανίων οδός Τέρμα Εμμανουήλ Πιμπλή- Άγιος Ιωάννης , Χανιά ΤΚ 73100 ή να την αποστείλουν ταχυδρομικώς με απόδειξη, εντός προθεσμίας δέκα (10) ημερολογιακών ημερών, που αρχίζει από την επομένη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε (2) ημερήσιες τοπικές εφημερίδες, ή την ανάρτησής της στο διαδίκτυο «Πρόγραμμα Διαύγεια», ή στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας, ή στην ιστοσελίδα του Θεραπευτηρίου «www.xronion.gr», ή στο δημοτικό κατάστημα του οικείου Δήμου Χανίων Λεωφόρος Κυδωνίας 29 Χανιά, συνοδευόμενη από τα παρακάτω δικαιολογητικά:
1. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο και των δύο όψεων του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας.
2. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του Τίτλου Σπουδών.
3. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο της Άδειας ασκήσεως επαγγέλματος
4. Υπεύθυνη 4ήλωση του Ν. 1599/1986 περί μη κωλύματος κατά το άρθρο 8 του Υπαλληλικού Κώδικα (καταδίκη, υποδικία, δικαστική συμπαράσταση).
5. Βεβαίωση από τον Ο.Α.Ε.Δ. πρόσφατης έκδοσης, από την οποία θα προκύπτει ο χρόνος εγγραφής του ενδιαφερόμενου στα μητρώα των επιδοτούμενων ανέργων.
6. Επικυρωμένα φωτοαντίγραφα των δικαιολογητικών προϋπηρεσίας, όπως προβλέπονται στις διατάξεις της παρ. 5 του άρθρου 6 του Ν. 4052/2012.
7. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης πρόσφατης έκδοσης για υποψήφιους που έχουν ανήλικα τέκνα, καθώς και για τους υποψήφιους που είναι πολύτεκνοι ή τέκνα πολύτεκνων οικογενειών.
8. Πιστοποιητικό εγγραφής στο Δημοτολόγιο πρόσφατης έκδοσης.

.e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα