Ζάκυνθος: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα της δολοφονίας του 22χρονου - Τον χτυπούσαν ασταμάτητα ακόμη και αναίσθητο

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο θάνατος του νεαρού προκλήθηκε από αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι, κάποια εκ των οποίων του προκάλεσαν εγκεφαλική αιμορραγία. Ο 22χρονος έφερε κακώσεις σε όλο του το σώμα, ενώ ο ΑΝΤ1 μετέδωσε ότι δεν πρόλαβε να αντισταθεί στους δολοφόνους του. Από τα βίντεο της αστυνομίας προκύπτει επίσης ότι οι δράστες χτυπούσαν τον νεαρό ακόμα και όταν αυτός ήταν αναίσθητος κάτω!

Θέμα στα ξένα ΜΜΕ έχει γίνει η άγρια δολοφονία

Αμερικανού στον Λαγανά. Πολλά διεθνή τηλεοπτικά δίκτυα και μέσα ενημέρωσης μεταδίδουν ρεπορτάζ, ενώ ξένοι δημοσιογράφοι καλούν τις ελληνικές αρχές για να μάθουν για τις συνθήκες του φονικού.

Η Daily Mail αναφέρεται στη δημοφιλή Ζάκυνθο, αλλά μιλά και «για την σκοτεινή πλευρά του νησιού», υπενθυμίζοντας ότι «το 2011 ένας 19χρονος Βρετανός τουρίστας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από δύο Έλληνες οδηγούς ταξί». Στο CNN, το ρεπορτάζ βρίσκεται στη δεύτερη θέση των top stories της ιστοσελίδας. Στο ρεπορτάζ γίνεται εκτενή αναφορά στα γεγονότα, καθώς και το ότι η ελληνική αστυνομία ειδοποίησε την αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα για το θανάσιμο τραυματισμό του Αμερικανού πολίτη.

Ζάκυνθοςδολοφονίαμπράβοςιατροδικαστικό πόρισμαμπαρ
Keywords
Τυχαία Θέματα