Ζαχαροπλάστης, ηλεκτρολόγος και διευθυντής εστιατορίου στο Τιτάνια

Στην πρόσληψη νέου προσωπικού προχωρεί το ξενοδοχείο Τιτάνια.

Στην πρόσληψη νέου προσωπικού προχωρεί το ξενοδοχείο Τιτάνια.

Συγκεκριμένα, το ξενοδοχείο θα προσλάβει άμεσα έναν Ζαχαροπλάστη πλήρους απασχόλησης, έναν Διευθυντή Εστιατορίων και έναν Ηλεκτρολόγο.

Τεχνίτης Ζαχαροπλάστης

Οι υποψήφιοι για τη θέση διευθυντή εστιατορίου θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών σε ξενοδοχείο 4 ή 5 αστέρων

Ο νέος συνεργάτης θα πρέπει να έχει στη κατοχή του πτυχίο επαγγελματικής σχολής, εμπειρία τουλάχιστον τριών ετών σε αντίστοιχη Ξενοδοχειακή

μονάδα και τέλος, ομαδικό πνεύμα εργασίας. Η εταιρεία προσφέρει ευχάριστο, σύγχρονο, δυναμικό περιβάλλον εργασίας προοπτικές εξέλιξης και συνεχή εκπαίδευση.

Διευθυντής Εστιατορίου

Οι υποψήφιοι για τη συγκεκριμένη θέση θα πρέπει να διαθέτουν πανεπιστημιακό τίτλο σπουδών από ακαδημαϊκό ίδρυμα της Ελλάδας ή του εξωτερικού, αποδεδειγμένη εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών σε ξενοδοχεία πόλεως 4 ή 5 αστέρων και άπταιστη γνώση Αγγλικών σε γραπτό και προφορικό επίπεδο. Επιπλέον, απαιτείται πολύ καλή γνώση Η/Υ σε προγράμματα ERP, Back Office, ευρύτητα πνεύματος και μόρφωσης και τέλος, διοικητική και οργανωτική ικανότητα. Μερικές από τις αρμοδιότητες του νέου συνεργάτη θα είναι η ενεργή συμμετοχή στην ομαλή Λειτουργία και κερδοφορία των εστιατορίων &\' coffee bar του Ξενοδοχείου, αλλά και η διασφάλιση υψηλής παραγωγικότητας και συνετής διαχείρισης των εξόδων.

Ηλεκτρολόγος

Οσοι επιθυμούν να καλύψουν τη θέση του Ηλεκτρολόγου, θα πρέπει να κατέχουν άδεια 1ης κατηγορίας, ενώ θα πρέπει να διαθέτουν επίσης πενταετή τουλάχιστον εμπειρία σε ξενοδοχειακή επιχείρηση ή μεγάλη βιομηχανία. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στέλνουν τα βιογραφικά τους στο fax: 210 3809615, ενώ περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο τηλέφωνο: 210 3326225 (Υπεύθυνος: Κος Γεωργαλάς Γεώργιος)
Keywords
Τυχαία Θέματα