Υπεύθυνος διακίνησης βάρδιας στον «Φουρναράκη»

Tweet Κατηγορία: Εργασία Υπεύθυνος διακίνησης βάρδιας στον «Φουρναράκη»

Εναν υπεύθυνο διακίνηση βάρδιας επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της η εισαγωγική εταιρεία βιομηχανικών εργαλείων, Φουρναράκης ΑΕ.

Ο νέος συνεργάτης θα αναφέρεται στον Logistics Manager και θα είναι υπεύθυνος διεκπεραίωσης όλων των διαδικασιών διακίνησης

της βάρδιάς του, ενώ η έφεσή του σε χρήση Η/Υ και ERP-συστημάτων θα είναι το μεγαλύτερο προσόν του προκειμένου να οριστεί «power user» για το τμήμα του.

Προφίλ υποψηφίων
Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τριετή προϋπηρεσία σε ανάλογη θέση σε κέντρο διανομής μεγάλης εταιρείας ή εταιρείας 3PL, πτυχίο ΑΕΙ/ΤΕΙ, απαραίτητη πολύ καλή γνώση χειρισμού WMS, κατά προτίμηση Mantis, πολύ καλή γνώση ERP κατά προτίμηση ENTERSOFT, έφεση στους υπολογιστές (συστήματα και τεχνολογία θεωρούνται απαραίτητα προσόντα), καλή γνώση ΚΒΣ στο κομμάτι της Τιμολόγησης - Διακίνησης, άνεση στον προφορικό και στον γραπτό λόγο και ηλικία έως 35 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστέλλουν το βιογραφικό τους σημείωμα στο [email protected] αλλά και στη διεύθυνση: 9,5 χλμ. Παράδρομος Αττικής Οδού, έξοδος 4, Θέση Ρουπάκι - Ασπρόπυργος, αναγράφοντας απαραιτήτως τον κωδικό της θέσης (Κωδ. ΔΙΑΚ-01).

ΕΘΝΟΣ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςεργασίααγορά εργασίας Tweet
Keywords
Τυχαία Θέματα