Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου: Δύο μήνες είναι απλήρωτοι οι αναπληρωτές προγράμματος ΕΣΠΑ

Tweet

Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου

[email protected]

[email protected]
http://b-elme-dwd.blogspot.gr/

12/2/2014

Ανακοίνωση - Καταγγελία

Μετά από σχετική πληροφόρηση που είχε η Β’ ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου από μέλη της αναπληρωτές προγράμματος ΕΣΠΑ, συγκεκριμένα του έργου «ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΑΝΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΡΘΟΛΟΓΙΣΜΟΥ

ΤΗΣ ΔΙΔΑΚΤΕΑΣ ΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» ότι είναι εδώ και δύο μήνες απλήρωτοι, προβαίνουμε στην καταγγελία των υπευθύνων για την οικονομική κατάσταση που βρίσκονται οι συνάδελφοι μας. Επιπλέον είναι απαράδεκτο οι συνάδελφοι να ενημερώνονται εκ των υστέρων, στις 10/02/14, μέσω email από τη Διεύθυνση Β/θμιας (οικονομικό τμήμα) ότι θα έπρεπε να είχαν συμπληρώσει κάθε μήνα τα ερωτηματολόγια που προβλέπονται, ότι αυτά είναι υποχρεωτικά για την πληρωμή του μισθού και ότι δεν γνωρίζουν τι θα γίνει με τους μισθούς του Δεκεμβρίου 2013.

Έτσι λοιπόν βλέπουν οι αρμόδιοι του υπουργείου τον εκπαιδευτικό. Τον θέλουν οικονομικά εξαθλιωμένο και κοινωνικά ισοπεδωμένο. Είναι απαράδεκτο εκπαιδευτικοί που έχουν φύγει από τις εστίες τους για να στελεχώσουν τα σχολεία στα νησιά μας, να χρωστάνε ενοίκια, δάνεια, λογαριασμούς, να έχουν στερέψει οι όποιες οικονομίες είχαν μέχρι τώρα και να έχουν σοβαρό πλέον πρόβλημα επιβίωσης.

Η κατάσταση αυτή είναι αποτέλεσμα της γενικότερης αντιλαϊκής πολιτικής που ασκεί η κυβέρνηση επιδιώκοντας την κατάργηση της σταθερής και μόνιμης εργασίας, την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας, χωρίς δικαιώματα, χωρίς ασφάλιση και περίθαλψη.

· Ζητάμε την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων των συναδέλφων ανεξάρτητα σε ποιο πρόγραμμα ανήκουν.

· Ζητάμε να αποσυνδεθεί ο μισθός των συναδέλφων με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου.

Απαιτούμε μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους, να μονιμοποιηθούν όλοι οι αναπληρωτές συνάδελφοι μας χωρίς όρους και προϋποθέσεις.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας

Ρούσσος Μιχάλης Ρώϊμπα Φωτεινή

Tags: Β ΕΛΜΕ Δωδεκανήσου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα