«Τρέχουν» οι προθεσμίες για 1.263 θέσεις στο ΥΠΠΟΤ- Αιτήσεις έως τις 20 Ιουνίου

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;} Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 20 Ιουνίου

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προθεσμίες των πρώτων προκηρύξεων εποχικού προσωπικού στο υπουργείο Πολιτισμού, από το μεγάλο \"πακέτο\" των 1.263 θέσεων που ενέκρινε η αρμόδια επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας. Eτσι από σήμερα έως τις 20 του μήνα υποβάλλονται αιτήσεις για 69 θέσεις (Αρχαιολόγων, Συντηρητών, Μηχανικών, Εργατών κ.λπ.) σε 8 φορείς του ΥΠΠΟΤ,

ενώ μέχρι το τέλος Ιουνίου υπολογίζεται να έχουν ολοκληρωθεί οι διαδικασίες έκδοσης και των υπόλοιπων προκηρύξεων. Αναλυτικότερα:

Η πλειονότητα των θέσεων αφορά αρχαιολόγους, μουσειολόγoυς, ειδικευμένους εργάτες, μηχανικούς και συντηρητές αρχαιοτήτων

Κ\' ΕΠΚΑ
Η Κ\' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για χρονικό διάστημα 3 μηνών ως εξής: ένας ΠΕ Αρχαιολόγος, ένας ΤΕ Μηχανικός και ένας ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης. Αιτήσεις υποβάλλονται έως σήμερα, 12 του μήνα. Πληροφορίες στο τηλ.: 22510-22087.

Εφορεία Παλαιοανθρωπολογίας Σπηλαιολογίας Νοτ. Ελλάδος
Η Εφορεία ανακοινώνει την πρόσληψη τριών ατόμων για τις ανάγκες του έργου \"Ανάδειξη του σπηλαίου Κουτούκι Παιανίας Ν. Αττικής και του περιβάλλοντος χώρου\" για χρονικό διάστημα 6 μηνών στις ειδικότητες: ΠΕ Πολιτικός Μηχανικός - Εδαφομηχανικός και ΔΕ Εργατοτεχνίτες (2 θέσεις). Αιτήσεις υποβάλλονται μέχρι τις 12 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 210-9225709.

ΛΘ\' ΕΠΚΑ
Με οκτώ νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί για ένα έτος η ΛΘ\' Εφορεία Κλασικών & Προϊστορικών Αρχαιοτήτων. Συγκεκριμένα στο Αρχαιολογικό Μουσείο της Τεγέας θα απασχοληθούν ένας ΠΕ Αρχαιολόγος, ένας ΠΕ Αρχαιολόγος - Μουσειολόγος, ένας ΠΕ Αρχιτέκτονας και 3 ΤΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης. Στον Αρχαιολογικό Χώρο Ορχομενού θα εργαστεί για 5 μήνες ένας ΥΕ Ειδικευμένος Εργάτης, ενώ ένας ΠΕ Αρχαιολόγος θα απασχοληθεί για έναν χρόνο στον Αρχαιολογικό Χώρο της Μαντίνειας. Αιτήσεις υποβάλλονται έως σήμερα. Πληροφορίες στο τηλ.: 2710-225243.

24η ΕΒΑ
Με 5 ΠΕ Συντηρητές Αρχαιοτήτων και Εργων Τέχνης και 2 ΥΕ Ειδικευμένους Εργάτες θα ενισχυθεί η 24η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων για χρονικό διάστημα 6 και 5 μηνών αντίστοιχα. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 18 Ιουνίου. Πληροφορίες στο τηλ.: 22310-47628.

ΛΣΤ\' ΕΠΚΑ
Δεκατέσσερις εργάτες θα προσλάβει η ΛΣΤ\' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων για την αποπεράτωση οδικών υποδομών στην Ιόνια Οδό, στον Μαλιακό και στην οδική σύνδεση της περιοχής Ακτίου με τον Δυτικό Αξονα Βορρά - Νότου. Η διάρκεια των συμβάσεων θα είναι 2-3 μήνες. Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 15 Ιουνίου. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ.: 26310-55654.

ΙΑ\' ΕΠΚΑ
Με 10 νέους υπαλλήλους θα ενισχυθεί η ΙΑ\' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών για χρονικό διάστημα 6 μηνών. Η κατανομή των θέσεων ανά ειδικότητα αφορά: έναν ΠΕ Αρχαιολ

Keywords
Τυχαία Θέματα