Το υπ. Παιδείας και η περιφερειακή διεύθυνση εκπαίδευσης Αττικής δημιουργούν αυθαίρετα τεχνητό πλεόνασμα δασκάλων στη Γ Αθήνας

Tweet

ΔΗΛΩΣΗ – ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

του αιρετού στο ΠΥΣΠΕ Γ΄ΑΘΗΝΑΣ Παντελή Βαϊνά

εκλεγμένου με το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ- ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (ΠΕΡΙΠΟΥ 30) ΔΑΣΚΑΛΩΝ

ΣΤΗ Γ΄ ΑΘΗΝΑΣ

Το Υπουργείο Παιδείας

και η Περιφερειακή Δ/νση Εκπαίδευσης Αττικής με την εντολή προς τις Διευθύνσεις ΠΕ να μην τοποθετήσουν δεύτερο δάσκαλο στα κλασσικά ολοήμερα, ακόμα και αν ο αριθμός των μαθητών απαιτεί δεύτερο δάσκαλο, και να κρατήσουν αυτές τις θέσεις για αναπληρωτές ΕΣΠΑ δημιουργεί στη Γ΄ Αθήνας τεχνητό πλεόνασμα δασκάλων (περίπου 30) που θα μετακινηθούν σε άλλες Διευθύνσεις. Η εντολή αυτή δεν στηρίζεται σε κανένα νομικό πλαίσιο, είναι αυθαίρετη, λογιστική και δημιουργεί κατάφορη αδικία απ τη στιγμή που θα φύγουν δάσκαλοι με οργανική και τη θέση τους θα πάρουν αναπληρωτές ΕΣΠΑ.

Σε συνδυασμό με την επίσης αυθαίρετη απαγόρευση των αποσπάσεων στα 29 κενά τμήματα ένταξης της Γ΄ Αθήνας εκπαιδευτικών ΠΕ 70 και την τοποθέτηση σε αυτά αναπληρωτών ΕΣΠΑ ΠΕ 71 γίνεται ακόμα πιο εμφανές ότι στη Γ΄ Αθήνας δεν περισσεύουν δάσκαλοι.

Καλούμε τους συναδέλφους και τους συλλόγους ΠΕ να αντιδράσουν δυναμικά ώστε κανένας εκπαιδευτικός να μη φύγει από τη Γ΄ Αθήνας.

Η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ για τον καθορισμό των υπεράριθμων έχει προγραμματιστεί για σήμερα Δευτέρα 8/9 στις 8 μμ .

ΒΑΪΝΑΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ

αιρετός εκπρόσωπος στο ΠΥΣΠΕ Γ Αθήνας

εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο της

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ

(ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ – ΚΙΝΗΣΕΙΣ – ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΕΙΣ)

τηλ. 6976556513. http://vainasp.wordpress.com/

mail: [email protected]

αναπληρωματικός ΤΣΟΥΚΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ τηλ. 6934197300

Tags: Παντελής ΒαϊνάςΠΥΣΠΕ Γ Αθήναςαιρετός Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα