Το 22χρονο παλικάρι που αυτοκτόνησε ήταν φαντάρος στην Ρόδο

Πριν ακόμη συνέλθει η ροδιακή κοινωνία από τις αυτοκτονίες των προηγουμένων ημερών, αλλά και τις απόπειρες αυτοκτονίας που σημειώνονται το τελευταίο διάστημα, έρχεται στον θλιβερό κατάλογο να προστεθεί ακόμη ένας θάνατος νέου ανθρώπου.

Ένα 22χρονο παλικάρι, που σύμφωνα με τους φίλους του υπηρετούσε στο 542 ΜΚ/ΤΕ, φέρεται να έθεσε τέρμα στη ζωή του, σήμερα λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει η rodiaki.gr, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν και έφθασαν στο σημείο ενώ η εισαγγελέας υπηρεσίας έδωσε εντολή να γίνει εξονυχιστική έρευνα για να διαπιστωθεί τι ακριβώς

έχει συμβεί.
Από τα πρώτα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, προκύπτει ότι ο 22χρονος έβαλε από μόνος του τέρμα στη ζωή του, ακολουθώντας τη φίλη του η οποία επίσης έβαλε τέλος στη ζωή της και βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στην πόλη της Ρόδου πριν από μερικές μέρες.
Το γεγονός έχει προκαλέσει τρομερή ανησυχία στην κοινωνία της Ρόδου καθώς πρόκειται για την 4η αυτοκτονία σε διάστημα λίγων μόλις εβδομάδων στο νησί της Ρόδου.
Εμείς εκφράζουμε τα συλλυπητήρια μας στην οικογένεια, τους φίλους και συναδέλφους του άτυχου παλικαριού.
Εντύπωση όμως προκαλεί το γεγονός ότι ΓΕΣ δεν έχει βγάλει ακόμη ανακοίνωση, ενώ στα περισσότερα μέσα που εντοπίσαμε την είδηση δεν αναφέρεται ότι ο 22χρονος υπηρετούσε την στρατιωτική του θητεία.

ΔΙΚΤΥΟ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΡΑΤΕΥΜΕΝΩΝ

Γράψου στο Newsletter του Carrefour και κέρδισε δωροεπιταγές αξίας 2.000€

Tags: αυτοκτονία
Keywords
Τυχαία Θέματα