Τέλος το ποδόσφαιρο για τον Κώστα Κατσουράνη

Ο Κώστας Κατσουράνης σε ηλικία 36 ετών αποφάσισε να σταματήσει την καριέρα του. Ο αγώνας στην Αυστραλία ήταν ο τελευταίος του.! Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες ποδοσφαιριστές με μια λιτή ανακοίνωση τόνισε: «Όλα έχουν ένα τέλος... Πολλά ευχαριστώ στους συμπαίκτες, στους προπονητές, σε όλους τους συνεργάτες και στους φιλάθλους που με σέβονται και με εκτιμούν. 19 χρόνια!».

Η 19χρονη καριέρα του άρχισε στα τοπικά της Ε.Π.Σ Αχαΐας με τη Δόξα Χαλανδρίτσας και το πρώτο μεγάλο βήμα έγινε στα

17 του, όταν και η Παναχαϊκή πρόλαβε αρκετούς «μνηστήρες» και τον έντυσε στα κοκκινόμαυρα! Τη σεζόν 1996-97 έκανε τις πρώτες του εμφανίσεις στην Α' Εθνική.

Η αρχή μια τεράστιας καριέρας, ΑΕΚ για μια τετραετία, Μπενφίκα για τρεις εξαιρετικές σεζόν και επιστροφή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό! Εγινε ο δεύτερος Ελληνας που έπαιξε στην Ινδία, ενώ έκλεισε την καριέρα του στον Ατρόμητο! Ενα από τα πιο σύγχρονα χαφ που αγωνίστηκαν στην Ελλάδα ξεπέρασε τις 500 συμμετοχές, σκόραρε περισσότερα από 90 τέρματα σε συλλογικό επίπεδο, κατακτώντας παράλληλα ένα Κύπελλο Πορτογαλίας, ένα πρωτάθλημα Ελλάδας και ένα κύπελλο Ελλάδας.

Το όνομά του πάντως μπήκε με χρυσά γράμματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, αφού ήταν στους πρωταγωνιστές μια ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ επιτυχίας, της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος το 2004. Είπε αντίο στα γαλανόλευκα τερματίζοντας το κοντέρ στις 116 συμμετοχές, έχοντας σκοράρει και 10 τέρματα!

Tags: Κώστας ΚατσουράνηςΕθνική Ελλάδος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα