Συνέλευση-εκλογές της Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης

Η Τακτική Συνέλευση της Γ΄ΕΛΜΕ-θ ενόψει του 17ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 9 Μάη στις 10.30 πμ. στο 23ο Λύκειο Θεσσαλονίκης Κασσάνδρου 17 ενώ μετά το μεσημέρι 2.30-7.30 μμ θα γίνουν οι εκλογές για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το συνέδριο της ΟΛΜΕ (1-4 Ιούλη στην Αθήνα).

Καλούμε

όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες να πάρουν μέρος στην σημαντική αυτή η διαδικασία σε μια πολύ κρίσιμη για την εκπαίδευση και την κοινωνία χρονική συγκυρία

Τα θέματα της Συνέλευσης είναι:

Απολογισμός της δράσης του ΔΣ της ΟΛΜΕ στη διετία 2015-2017.Τα αιτήματα και οι διεκδικήσεις του κλάδου την επόμενη περίοδο.Πρόγραμμα δράσης.

Ήδη δόθηκε συνδικαλιστική άδεια από τις διευθύνσεις για όσους/ες συμμετέχουν στις διαδικασίες. Είναι αναφαίρετο δικαίωμα μας η συμμετοχή στην συνέλευση αλλά ταυτόχρονα ηθική, συναδελφική και πολιτική μας υποχρέωση.

Στις διαδικασίες μπορούν να συμμετάσχουν οι συνάδελφοι που υπηρετούν οργανικά ή με απόσπαση στα σχολεία ευθύνης της ΕΛΜΕ μόνιμοι , αναπληρωτές και ωρομίσθιοι γενικής εκπ/σης και Ειδ. Αγωγής Όσοι /όσες συμμετείχαν στις εκλογές του Δεκέμβρη μπορούν να ψηφίσουν χωρίς οικονομική συνδρομή .

Για όσους /ες ψηφίζουν πρώτη φορά η ετήσια συνδρομή είναι 15 ευρώ για τους μόνιμους και 10 για τους αναπληρωτές-ωρομίσθιους (Η συνδρομή είναι η ελάχιστη δυνατή καθώς τα 10 ευρώ είναι συνδρομή στην ΟΛΜΕ και 1 ευρώ στην ΕΔΟΘ) και θα λάβουν και την εκπτωτική κάρτα της ΟΛΜΕ. Στις εκλογές απαιτείται η αστυνομική ταυτότητα !

- Παρακαλούμε θερμά τους συναδέλφους να δηλώσουν συμμετοχή στις εφορευτικές επιτροπές ενημερώνοντας το mail της ΕΛΜΕ ή τους συναδέλφους του Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Γιάννης Λαθήρας Νίκος Παλάντζας

Γ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Keywords
Τυχαία Θέματα