Συμβάσεις έργου για 14 μοντέλα στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

Εργασία

Η Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών στο πλαίσιο της εκπαιδευτικής διαδικασίας των εργαστηρίων της και με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος Εικαστικών Τεχνών στις 13/12/2012, προσκαλεί σε εκδήλωση ενδιαφέροντος για την ανάθεση συμβάσεων έργου για εικαστική πόζα (γυμνή) για τις ανάγκες των εργαστηρίων Ζωγραφικής, Γλυπτικής και Χαρακτικής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στο Τμήμα Προσωπικού της Α.Σ.Κ.Τ., Πατησίων 42( Είσοδος από την πύλη του Πολυτεχνείου της οδού Τοσίτσα, πληροφορίες στο τηλ. 210-3897120), από 20 Δεκεμβρίου 2012 μέχρι και την 4η Ιανουαρίου 2013. Οι αιτήσεις μπορούν να σταλούν και στο e-mail:[email protected] και τα δικαιολογητικά να κατατεθούν στις εξής ημερομηνίες 20, 21, 27, 28 Δεκεμβρίου 2012 και 03 και 04 Ιανουαρίου 2013.Τα παρακάτω δικαιολογητικά μπορούν να σταλούν και ταχυδρομικά στην διεύθυνση : Πατησίων 42, Τ.Κ. 106 82 Αθήνα.

1. Αίτηση. 2. Βιογραφικό σημείωμα. Η σχετική εμπειρία στην εικαστική πόζα αποτελεί συνεκτιμώμενο προσόν.
3. Φωτοτυπία ταυτότητας.
4. Κατοχή δελτίου παροχής υπηρεσιών ως ελεύθεροι επαγγελματίες (χωρίς ασφαλιστικό φορέα Ι.Κ.Α.). Σημειώνεται ότι τα μοντέλα θα παρέχουν έργο για τις ανάγκες των εργαστηρίων της Α.Σ.Κ.Τ. σύμφωνα με την εκπαιδευτική λειτουργία τους.
5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/86, ότι δεν εκκρεμεί ποινική καταδίκη εις βάρος του.

e-dimosio.

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.
Σε περίπτωση που έχετε κάποια παρατήρηση, στείλτε μας μέιλ στο [email protected]. Αν πάλι θέλετε να αναρτήσετε τη δική σας αγγελία, εντελώς δωρεάν, πατήστε ΕΔΩ

Tags: βρίσκω δουλειάΘέσεις εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαεύρεση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα