Σύλλογος ΠΕ Περιστερίου: Σχετικά με το επίδομα των υπευθύνων ολοημέρου

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»

Ακαρνανίας 65 – 121 35

Τηλ.- Fax : 210 5724139

http://www.asda.gr/sdpeper

E-mail: [email protected]

23/12/2013

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΟΥ

Πληροφορηθήκαμε πως με απόφαση του ΠΥΣΠΕ αναλαμβάνουν καθήκοντα και ζητείται

η ανάληψη υπηρεσίας από τους υποδιευθυντές–υπεύθυνους των ολοήμερων με ημερομηνία όμως αρκετά μεταγενέστερη από την αρχή της χρονιάς που ουσιαστικά αυτοί οι συνάδελφοι ανέλαβαν και χρεώθηκαν τέτοια καθήκοντα, όπως αποδεικνύεται άλλωστε από τις αποφάσεις συλλόγων διδασκόντων, ωρολόγια προγράμματα και πλήθος άλλων ντοκουμέντων και καταγραφών προς την υπηρεσία.

Η κλοπή του μέρους του επιδόματος, που δι αυτού του τρόπου επιχειρείται, είναι άκρως απαράδεκτο φαινόμενο και το ποσό αυτό δεν είναι καθόλου αμελητέο στις μέρες μας.

Καλούμε τους συναδέλφους να αναλάβουν υπηρεσία από την ημερομηνία που τους ζητείται, αλλά «με την επιφύλαξη πως ασκούν αυτά τα καθήκοντα από την αρχή της χρονιάς όπως φαίνεται από τα έγγραφα του σχολείου».

Κατόπιν να κάνουν ένσταση στο ΠΥΣΠΕ για τους ίδιους λόγους που αναφέρουν στην επιφύλαξή τους και να ζητούν τη χορήγηση του επιδόματος από την αρχή της χρονιάς.

Καλούμε το ΠΥΣΠΕ να κάνει δεκτές τέτοιες ενστάσεις και με νεώτερη πράξη του να χορηγήσει το επίδομα από την αρχή της χρονιάς σε όλους τους συναδέλφους.

Σύνθημά μας: Δεν τους χαρίζουμε τίποτα!

ΤΟ Δ.Σ.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Περιστερίουεπίδομαολοήμερα Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα