Σύλλογος ΠΕ Ηρακλείου: Σεμινάρια σχολικών συμβούλων για τις διαδικασίες της Αξιολόγησης και κινητοποιήσεις

Σεμινάρια σχολικών συμβούλων για τις διαδικασίες της Αξιολόγησης και κινητοποιήσεις

Στο πλαίσιο εφαρμογής της αξιολόγησης - χειραγώγησης, οι Σχολικοί Σύμβουλοι σε όλη την Ελλάδα καλούν τους Διευθυντές των σχολικών μονάδων, προϊσταμένους -ες ολιγοθέσιων σχολείων και νηπιαγωγείων σε ενημερωτικές συναντήσεις.

Συγκεκριμένα, ο Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Κρήτης

και οι Προϊστάμενοι επιστημονικής και παιδαγωγικής καθοδήγησης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης καλούν τους υπεύθυνους των Περιβαλλοντικών κέντρων της Κρήτης και τους προϊσταμένους των ΚΕΔΔΥ σε συνάντηση τη Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 στην Περιφερειακή Διεύθυνση Κρήτης.

Ακόμη, την ίδια μέρα οι σχολικοί σύμβουλοι της 3ης , της 7ης και της 19ης Περιφέρειας καλούν τους διευθυντές σε ενημερωτικές συναντήσεις στο πλαίσιο εφαρμογής της αξιολόγησης. Επίσης, τις επόμενες μέρες και οι υπόλοιποι σχολικοί σύμβουλοι των άλλων Περιφερειών έχουν ανάλογα σεμινάρια για τις διαδικασίες της αξιολόγησης.

Τα Δ.Σ. των Συλλόγων Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Δ. Θεοτοκόπουλος» και «Φαιστός», λαμβάνοντας υπόψη και τις αποφάσεις της ΔΟΕ, παραθέτουν τα παρακάτω:

Οι συνάδελφοι διευθυντές συμμετέχουν στην απεργία - αποχή και παραμένουν στις σχολικές τους μονάδες εκτελώντας κανονικά τα καθήκοντά τους, καθώς δεν είναι υποχρεωμένοι να παρευρεθούν στις συναντήσεις και δε διατρέχουν κίνδυνο πειθαρχικών κυρώσεων.Την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου, ως πρώτη μέρα έναρξης όλων των σεμιναρίων, κηρύττει 3ωρη στάσης εργασίας από τις 11:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και καλεί όλους τους εκπαιδευτικούς να συμμετέχουν σ’ αυτήν προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε συλλογικά απέναντι στις μεθοδεύσεις εφαρμογής της αξιολόγησης. Συγκεκριμένα, καλούμε όλους τους εκπαιδευτικούς (που εργάζονται στο Ηράκλειο) στα γραφεία των σχολικών συμβούλων στις 11:30 π.μ. (Ρολέν 4 - κοντά στην Παλιά Ακαδημία), όπου υπάρχει ενημερωτική συνάντηση για την αξιολόγηση στους διευθυντές της 3ης Περιφέρειας Τους εκπαιδευτικούς της 7ης Περιφέρειας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Αρκαλοχωρίου στις 11:30 π.μ. Τους εκπαιδευτικούς της Μεσαράς στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Μοιρών από τις 13:00 έως τις 14:00

Επίσης, σας ενημερώνουμε πως την Τρίτη 25 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 6:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί Γενική Συνέλευση για όλα τα τρέχοντα ζητήματα και ενόψει της Γενικής Απεργίας της ΑΔΕΔΥ-ΓΣΕΕ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.

Για το ΔΣ του Συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠ/ΚΩΝ
Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ
Ν. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ
«Δ. Θεοτοκόπουλος»

ΤΙΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ & ΓΕΡΩΝΥΜΑΚΗ
ΤΗΛ: - FAX: 227341

Δ/νση ιστοσελίδας:www.sylekpe.gr
e-mail: [email protected]

Πληροφορίες: Μακράκης Γιώργος
Τηλ: 6932708450
ΗΡΑΚΛΕΙΟ 18-11-2014

Tags: Σύλλογος ΠΕ Ηρακλείουσεμινάρια αξιολόγησηςαξιολόγησηκινητοποίηση
Keywords
Τυχαία Θέματα