Σύλλογος ΠΕ "η Αθηνά": Την Πέμπτη 19/6 να μας βρουν πάλι μπροστά τους!

Tweet

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε.

« η Αθηνά »

17 ΙΟΥΝΗ 2014

ΠΡΟΣ:

τα μέλη του συλλόγου

ΚΟΙΝ: ΔΟΕ, πρωτοβάθμιοι σύλλογοι

ΤΗN ΠΕΜΠΤΗ 19 ΙΟΥΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΠΑΛΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ !

ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ KI AYTA ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΤΗΣ

ΝΤΡΟΠΗΣ

ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ

Πέμπτη 19 Ιούνη συγκεντρωνόμαστε ώρα 7.30πμ :

· Στο 3ο-4ο Γαλατσίου (Πρωτοπαπαδάκη και Ελ Βενιζέλου, Γαλάτσι) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 1,2,3,4,7,9,12,13,16,5,11 ΔΣ Γαλατσίου και 33,78,46,65,112,132,38,120 ΔΣ Αθηνών.

· Στο 2ο ΔΣ Νέας Χαλκηδόνας. (Αγ. Αναργύρων 2, Ν. Χαλκηδόνα) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 34,88,113,139,25,174 Δ.Σ Αθηνών

· Στο 69ο ΔΣ Αθηνών (Τερτίπη 42, Κ. Πατήσια) οι συνάδελφοι από τα σχολεία 101 και 142 ΔΣ Αθηνών

· Οι υπόλοιποι συνάδελφοι του συλλόγου σε όποια συγκέντρωση ευκολύνονται.

Τη Δευτέρα 16 Ιούνη, η συμμετοχή και η συσπείρωση των συναδέλφων, που μαζεύτηκαν τόσοι πολλοί χαράματα σε τόσα κέντρα και με μαζικές συγκεντρώσεις κουρέλιασαν παντού τον αιφνιδιασμό του Υπουργείου υποχρεώνοντας τους αργυρώνητους επιμορφωτές- αξιολογητές σε άτακτη φυγή, ήταν συγκλονιστική. Κατέστησε το σύλλογο και το κίνημα ηθικά δικαιωμένο και πολιτικά νομιμοποιημένο για την απόφασή του να ακυρώσει τη διεξαγωγή όλων των σεμιναρίων της ντροπής. Συνεχίζουμε τη μάχη! Αν και κανένα σεμινάριο δεν πραγματοποιήθηκε στην Αττική, δεν εφησυχάζουμε. Να είμαστε την Πέμπτη στο νέο κύκλο των σεμινρίων ακόμα περισσότεροι, πιο συσπειρωμένοι, συντονισμένοι και πάλι με τους γειτονικούς συλλόγους. Να ακυρώσουμε και όλα τα σεμινάρια που έχουν σχεδιαστεί!

Να μας βρουν παντού μπροστά τους! Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε μαζική παρουσία έξω από όλα τα σχολεία που θα διεξαχθούν τα σεμινάρια και για τη διευκόλυνσή τους ενεργοποιούμε την προκηρυγμένη τρίωρη στάσης εργασίας

Καλούμε τους σχολικούς συμβούλους να διαχωρίσουν δημόσια τη θέση τους από την αξιολόγηση και τα σεμινάρια της ντροπής και όσα στελέχη ορίστηκαν ως επιμορφωτές να αρνηθούν τη συμμετοχή τους με την κάλυψη του κλάδου.

Καλούμε τους συναδέλφους μας Διευθυντές και Διευθύντριες των σχολείων να συνδράμουν την συλλογική αντίσταση για την ακύρωση των σεμιναρίων και να μη συμμετέχουν σε αυτά, αξιοποιώντας και τη 48ωρη απεργία που κηρύχθηκε από τη ΔΟΕ.

Όλοι ενωμένοι, να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην αδίστακτη πολιτική της κυβέρνησης των μνημονίων και να να ενισχύσουμε το μεγάλο αγώνα που έχουμε μπροστά μας για να μην περάσουν τα σχέδια του επαγγελματικού μας αφανισμού.

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Παζάλος Γιώργος Θεοδωρόπουλος Θοδωρής

Tags: Σύλλογος ΠΕαξιολόγησησεμινάρια διευθυντώναυτοαξιολόγηση Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα