Σύλλογος ΠΕ Γ. Σεφέρης: Κάτω τα χέρια από την απεργία- Παράσταση διαμαρτυρίας 12/10

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ

ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ.

ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ 12 ΟΚΤΩΒΡΗ

ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ 5 Μ.Μ.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ σε συνεργασία με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ,

με την στήριξη των άλλων κομμάτων που ψήφισαν και τα 3 μνημόνια, μπροστά στο κλείσιμο της 3ης αξιολόγησης, ετοιμάζονται να βάλουν καινούρια εμπόδια στην απεργία και στην οργάνωση των εργαζομένων, να επιβάλουν καταγραφή και παρακολούθηση των πρωτοπόρων εργαζομένων με ηλεκτρονικό μητρώο, να οδηγήσουν τα σωματεία στον οικονομικό στραγγαλισμό για να μην μπορούν να αναπτύξουν δράση.

Η κυβέρνηση έχει αναλάβει να επιβάλλει σιγή νεκροταφείου μέσα στους χώρους δουλειάς, γιατί η «δίκαιη ανάπτυξη» που ευαγγελίζεται θα γίνει στο έδαφος της κατάργησης δικαιωμάτων και κατακτήσεων, για χάρη των καπιταλιστικών κερδών. Η ιστορική πείρα έχει αποδείξει ότι αντιλαϊκά μέτρα και καταστολή πάνε χέρι – χέρι.

ΝΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Δεν κάνουμε βήμα πίσω από το κεκτημένο δικαίωμά μας να συζητάμε μέσα στους χώρους δουλειάς, να οργανωνόμαστε, να συμμετέχουμε στις διαδικασίες και στις αποφάσεις των σωματείων, στην καθημερινή διεκδίκηση για την υπεράσπιση και διεύρυνση των δικαιωμάτων μας. Με την ανακοίνωση των σχεδίων της κυβέρνησης προετοιμαζόμαστε για Γενική Απεργία.

Το Δ.Σ. καλεί σε μαζική συμμετοχή στην παράσταση διαμαρτυρίας των συνδικάτων της Αττικής

την Πέμπτη 12 Οκτώβρη και ώρα 5 μ.μ. στο Υπουργείο Εργασίας

Σύλλογος ΠΕ Γ Σεφέρης
Keywords
Τυχαία Θέματα