Σύλλογος ΠΕ "Γ. Σεφέρης": Καμιά νηπιαγωγός να μην πάει στη συνάντηση της σχ. Συμβούλου Περδικάρη για την αξιολόγηση- Στάση εργασίας 28//11

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ» Αρ.Πρωτ. 61

N. Ιωνίας – Ηρακλείου – Mεταμόρφωσης - Λυκόβρυσης Νέα Ιωνία 26/11/2014

Μουταλάσκη 64 Ν. Ιωνία Προς : Τη Διεύθυνση Π.Ε. Β΄

6972008336 Αθήνας. Τα μέλη του Συλλόγου

mail : [email protected] ή μας. Τον τύπο.

[email protected]

site : www.gseferisedu.blogspot.gr

ΚΑΜΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ

ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

ΤΡΙΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28/11/2014

Με προηγούμενη ανακοίνωση του Συλλόγου (A.Π. 60 της 26/11/14), καλέσαμε τις προϊσταμένες των νηπιαγωγείων να μην πάνε στη συνάντηση που τους καλεί η σχολική τους σύμβουλος Περδικάρη «για την αξιολόγησή τους» (όπως λέει η πρόσκληση που τους έστειλε) την Παρασκευή 28/11/2014.

Την ανακοίνωση αυτή σας επισυνάπτουμε.

Καλέσαμε επίσης τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση του Συλλόγου έξω από τον τόπο αυτής της συνάντησης.

Για τη διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων, ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» κηρύσσει τρίωρη στάση εργασίας την Παρασκευή 28/11/2014, από τις 13,15 μ.μ. μέχρι τις 16,15 μ.μ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ,

ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Για το Δ.Σ.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΝΕΤΤΑ ΑΛΤΑΝΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΙΜΕΡΤΖΟΓΛΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Γ. ΣΕΦΕΡΗΣ»»

ΚΑΜΙΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΠΕΡΔΙΚΑΡΗ

ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ.

Με το έγγραφό της υπ΄ αρ. πρωτ. 845 της 25/11/2014, η σχολική σύμβουλος των νηπιαγωγών κα Περδικάρη, επιχειρεί να ανοίξει τον κύκλο της αξιολόγησης. Με τίτλο «Πρόσκληση σε συνάντηση συζήτησης αναφορικά με την αξιολόγηση Διευθυντών/ντριών & Προϊστάμενων Σχολικών Μονάδων», καλεί τις συναδέλφισσες προϊστάμενες των νηπιαγωγείων :

«Με την επίσημη έναρξη της διαδικασίας Αξιολόγησης Διευθυντών/ντριών & Προϊστάμενων Σχολικών Μονάδων, σας προσκαλούμε σε συνάντηση συζήτησης την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 13,40 μ.μ., στο Γραφείο Σχολικών Συμβούλων στις Αχαρνές (Εθνικής Αντιστάσεως 32, Αχαρναί), προκειμένου να σας ενημερώσουμε αναφορικά με την επικείμενη αξιολόγησή σας».

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης», καταγγέλει για άλλη μια φορά τη στάση και το ρόλο των σχολικών συμβούλων, που αποτελούν τον κύριο μηχανισμό επιβολής της αξιολόγησης και δείχνουν με τον πιο κραυγαλέο τρόπο ότι ήταν απόλυτα σωστή και φυσιολογική η διαγραφή όλων των σχολικών συμβούλων από τη δύναμη του σωματείου μας, που πρόσφατα αποφασίσαμε.

Καλούμε τις συναδέλφισσες προϊστάμενες να μην πάνε σ΄ αυτή τη συνάντηση, εφαρμόζοντας την αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι ο Σύλλογός μας. Αποχή που εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σ΄ όλο το δημόσιο και φυσικά στα σχολεία του συλλόγου μας.

Οι συναδέλφισσες προϊστάμενες των νηπιαγωγείων να μη στείλουν τίποτα στη σύμβουλο. Αλλά να γράψουν στο βιβλίο πράξεων της προϊσταμένης ότι «Λόγω της συμμετοχής των εκπαιδευτικών στην απεργία-αποχή που έχει κηρύξει η ΔΟΕ με την απόφασή της με αριθμ. Πρωτοκόλου 1201 και με το εξώδικο που απέστειλε προς το Υπουργείο Παιδείας και Οικονομικών, η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου που καλέστηκε με θέμα «Πρόσκληση σε συνάντηση συζήτησης αναφορικά με την αξιολόγηση Διευθυντών/ντριών & Προϊστάμενων Σχολικών Μονάδων», δεν παραβρέθηκε στη συνάντηση αυτή».

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Γ. Σεφέρης» θα οργανώσει την παρουσία του στη συνάντηση αυτή της αξιολόγησης από τη 1 μ.μ. Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να βρίσκονται εκεί.

Καλούμε όλες τις συναδέλφισσες προϊστάμενες των νηπιαγωγείων να αρνηθούν κάθε διαδικασία αξιολόγησης δικής τους ή του νηπιαγωγείου τους.

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ 27/11/2014.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΙΣ 10,30 π.μ. ΣΤΑ ΧΑΥΤΕΙΑ (ΑΙΟΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΟΥ).

Το Δ.Σ.

Tags: Σύλλογος ΠΕ Γ. Σεφέρηςαξιολόγησηστάση εργασίας
Keywords
Τυχαία Θέματα