Σύλλογος ΠΕ "Αν. Αττικής": Στάση εργασίας και συγκέντρωση ενάντια στην αξιολόγηση 18/12

ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ

Το Δ.Σ. του συλλόγου χαιρετίζει τις Προϊσταμένες των Νηπιαγωγείων και τους Διευθυντές των Δημοτικών Σχολείων που δεν κατέθεσαν φάκελο (portfolio) για την αξιολόγηση.

Καλούμε, έστω και την τελευταία στιγμή, τις Προϊσταμένες και τους Διευθυντές που προχώρησαν σε ανάρτηση του φακέλου τους να μην πάρουν μέρος στις συναντήσεις που έχουν προγραμματίσει οι Σχολικοί Σύμβουλοι για την αξιολόγησή τους και να συνταχθούν με τη θέση του Κλάδου δηλώνοντας ΑΠΕΡΓΙΑ-ΑΠΟΧΗ.

Τους

καλούμε να μην συμβάλλουν στην υλοποίηση της αξιολόγησης–σφαγείο που κατηγοριοποιεί σχολεία, μαθητές και εκπαιδευτικούς, να μη γίνουν οι ίδιοι αξιολογητές , να μη σταθούν απέναντι στη συντριπτική πλειοψηφία των συναδέλφων.

Καλούμε τις συναδέλφισσες που ήδη έχουν αρνηθεί να αναρτήσουν «πορτφόλιο» (και να συμμετέχουν στην αξιολόγηση εν γένει), να συνεχίσουν την ίδια στάση. Η «αποχή – απεργία» είναι στάση «διαρκείας» ενάντια σε κάθε ενέργεια που έχει σχέση με την αξιολόγηση.

Καλούμε τις συναδέλφισσες προϊσταμένες του πρώην 4ου γραφείου να μην πάνε στη συνάντηση στην οποία τις καλεί η Σχολική Σύμβουλος Σαλαγιάννη αναφορικά με την αξιολόγηση (Πέμπτη 18-12-2014 στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Στεφάνου), εφαρμόζοντας την απεργία-αποχή από κάθε διαδικασία αξιολόγησης, που έχουν αποφασίσει η ΑΔΕΔΥ, η ΔΟΕ κι ο Σύλλογός μας, και η οποία εφαρμόζεται ήδη με επιτυχία σ΄ όλο το δημόσιο και φυσικά στα σχολεία-νηπιαγωγεία του συλλόγου μας.

Ο Σύλλογός μας θα οργανώσει την παρουσία του στη συνάντηση αυτή για την αξιολόγηση. Καλούμε όσους συναδέλφους μπορούν να βρίσκονται εκεί.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ, Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΗΡΥΣΣΕΙ 2ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 18-12-2014

ΑΠΟ ΤΙΣ 12.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 14.00

ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΜΕ ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ.

ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΜΑΣ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΡΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ!

Η ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ-ΣΦΑΓΕΙΟ ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ !

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 12.00 ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΓ. ΣΤΕΦΑΝΟΥ (Πετζερίδη 3)

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΧΟΥΤΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ Εκπαιδευτικών Π.Ε.
ΑΝ. Αττικής «Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ»

Αχαρνές : 10 / 12 / 2014
Σπ. Κιουρκατιώτη 10 Αχαρνές

Τηλέφωνο-Fax : 210-2460973

Πληροφορίες : Παπαγιαννόπουλος Αποστόλης

Τηλέφωνο : 6978896216
http://syllogos-socratis.gr/
mail: [email protected] Προς
Εκπαιδευτικούς, ΔΟΕ

Tags: Σύλλογος ΠΕ Αν. Αττικήςαξιολόγησηαυτοαξιολόγηση
Keywords
Τυχαία Θέματα