Συγκλονισμένη η οικογένεια του Ζαφειρόπουλου - «Δεν θα ξαναμιλήσει στα παιδιά του» [pics]

Η οικογένεια του θύματος κατέφθασε στο σημείο του εγκλήματος ελάχιστες στιγμές μετά την δολοφονία και παρέμεινε εκεί για πολλές ώρες. Συγκεκριμένα, στα γραφεία στην οδό Ασκληπιού 154 έδωσαν το παρόν τα 4 αδέρφια του, ο 23χρονος γιος του Νώντας, η κόρη του και η σύζηυγός του.

«Αυτά που βλέπαμε να συμβαίνουν έφτασαν και στο σπίτι μας», έλεγαν συγκλονισμένοι οι συγγενείς του άτυχου ποινικολόγου, ενώ οι πιο ψύχραιμοι προσπαθούσαν να υποστηρίξουν ψυχολογικά αυτούς που κατέρρεαν. Τραγική φιγούρα η μητέρα του θύματος στην οποία μέχρι το βράδυ δεν είχε ανακοινωθεί ο θάνατος του παιδιού

της.

Σε κατάσταση σοκ βρισκόταν και ο 23χρονος γιος του ποινικολόγου που μόλις είχε πάρει το πτυχίο του στη Νομική και θα ξεκινούσε την πρακτική του στο γραφείο του πατέρα του. Η θεία του δολοφονημένου δικηγόρου δήλωσε τα εξής:

«Στο κέντρο της Αθήνας, μπροστά από δεκάδες κάμερες, σε ώρα εργασίας, δυο αδίστακτοι εγκληματίες μπαίνουν σε ένα γραφείο, κλειδώνουν τους παριστάμενους και δολοφονούν με σιγαστήρα έναν πατέρα που κάνει τη δουλειά του. Ο Μιχάλης Επαμ. Ζαφειρόπουλος, εγγονός Δικαστή, γιος Δικηγόρου και υπηρέτης της Θέμιδας δεν θα ξαναμιλήσει με τα παιδιά του. Σε κάποιους από εμάς σήμερα δεν αρκεί ότι σε Κράτη Δικαίου οι εγκληματίες βρίσκονται, συλλαμβάνονται και τιμωρούνται. Τέτοια εγκλήματα, όπως και τόσα άλλα, έπρεπε να έχουν καταστεί αδιανόητα. Και αυτό δεν αφορά μόνο τη δική μας οικογένεια. Αφορά κάθε οικογένεια».

Μιχάλης ΖαφειρόπουλοςδολοφονίαποινικολόγοςΝώντας Ζαφειρόπουλος
Keywords
Τυχαία Θέματα