Σε απόγνωση οι γονείς των παιδιών με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη

Κοινωνία

Σε απόγνωση είναι οι γονείς των παιδιών με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη καθώς οι νέες ρυθμίσεις ουσιαστικά παύουν τα παιδιά τους από το δικαίωμα του ειδόματος αναπηρίας. Άτομα με νεανικό σακχαρώδη διαβήτη, που από την παιδική τους ηλικία καταδικάστηκαν να ζουν με μια σύριγγα στο χέρι, προκειμένου να εμβολιάζονται καθημερινά με ινσουλίνη ώστε να επιζήσουν, πρέπει τώρα να περάσουν από επιτροπή προκειμένου να κριθούν ότι είναι άτομα ικανά και να τους κοπεί έτσι το επίδομα αναπηρίας.

Το πoσό της αναπηρίας είναι

της τάξεως των 627 ευρώ το δίμηνο. Το τραγικό της όλης υπόθεσης είναι ότι τα ΚΕ.ΠΑ (Κέντρα Πιστοποίησης Αναπηρίας) θα περνά κάθε χρόνο από έλεγχο τους συγκεκριμένους, ανίατους ασθενείς, για να επιβεβαιώνει αν συνεχίζουν να είναι... ασθενείς!Και αυτό θα συμβαίνει όταν αποφασίζουν να ...συνεδριάσουν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του thebest.gr Για παρωδία που συνεπάγεται μεγάλη ταλαιπωρία για τα παιδιά τους, αλλά και οικονομική αιμορραγία για τους ίδιους, κάνουν λόγο οι γονείς των παιδιών ενώ τονίζουν ότι αυτή η απόφαση είναι το πρώτο βήμα για να κοπεί εντελώς το επίδομα από τα άτομα που το έχουν ανάγκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα