Σχετικά με τους συντελεστές βαρύτητας, τα τμήματα ανά επιστημονικό πεδίο, τα σχολικά εγχειρίδια και την Τράπεζα θεμάτων

Aντιπροσωπεία αποτελούμενη από τον Πρόεδρο της Ο.Ε.Φ.Ε. κ.Γιάννη Βαφειαδάκη, τον Πρόεδρο και τον Γενικό Γραμματέα του Σ.Ε.Φ.Α., κ.Μπάμπη Νικολάου και κ.Σπύρο Δαμιανό αντίστοιχα, συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ι.Ε.Π. κ.Σωτήριο Γκλαβά στα γραφεία του στην Αθήνα. Σύμφωνα με δημοσίευμα του news.gr, σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για το Νέο Λύκειο: Τράπεζα Θεμάτων, Συγγραφή νέων

σχολικών εγχειριδίων, Διδακτέα και Εξεταστέα ύλη.

Ο κ. Γκλαβάς δήλωσε ότι το αμέσως επόμενο διάστημα θα ανακοινωθούν οι συντελεστές βαρύτητας ενώ έδωσε και την πληροφορία ότι δεν θα υπάρχουν κοινές σχολές στα επιστημονικά πεδία όπως συμβαίνει σήμερα όπου τα παιδαγωγικά για παράδειγμα εντάσσονται και στο 1ο και στο 2ο επιστημονικό πεδίο.
Όσον αφορά την Τράπεζα Θεμάτων στα μαθηματικά δήλωσε ότι θα εμπλουτιστεί η Τράπεζα για το μάθημα των μαθηματικών της Β Λυκείου όπου τα θέματα που ανακοινώθηκαν ήταν 50 για την Άλγεβρα και 46 για τη Γεωμετρία.

Η αντιπροσωπεία της ΟΕΦΕ έθεσε και το θέμα των νέων σχολικών εγχειριδίων για τα οποία ειπώθηκε από τον κ. Γκλαβά ότι δεν θα υπάρξουν εξ ολοκλήρου καινούργια εγχειρίδια για την επόμενη χρονιά αλλά θα γίνουν κάποιες προσθαφαιρέσεις στα ήδη υπάρχοντα και θα ενταχθούν κάποια κεφάλαια που δεν υπάρχουν στα σημερινά βιβλία.

Tags: συντελεστές βαρύτηταςΣωτήριος Γκλαβάςτμήματα ανά επιστημονικό πεδίοβιβλίαΟΕΦΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα