Σαρωτική η ΑΕΚ! Επική ανατροπή και νίκη επί του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός ενώ είχε φτάσει να είναι μπροστά με 0-2 στο 46', η ΑΕΚ κατάφερε στο τέλος μια ιστορική ανατροπή φτάνοντας στη νίκη με 3-2 στο ΟΑΚΑ.

Με το γκολ σφήνα του Μάνταλου στο 90 η ΑΕΚ νίκησε τον ΟΣΦΠ

ο οποίος πλήρωσε τα σημαντικά λάθη του στην άμυνα.

Απόλυτος πρωταγονιστής ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δύο γκολ. Το ένα από αυτά ήταν από εκτέλεση φάουλ και έχει βάλει ήδη την υποψηφιότητα για τα καλύτερα γκολ της χρονιάς.

Στο 22' η άμυνα της ΑΕΚ πιάστηκε στον ύπνο, ο Οφόε σημάδεψε με πλάγιο τον Γερμανό και ο τελευταίος, όντας αμαρκάριστος με ψύχραιμο ψηλοκρεμαστό πλασέ νίκησε τον Ανέστη, ενώ στο 46' ο Οφόε νίκησε και αυτός τον γκολκίπερ της Ένωσης και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Πάντως ο «δικέφαλος» μπήκε εκ νέου στο ματς στο 64ο λεπτό με τον Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος χτύπησε εκ νέου στο 80' ,'οταν με μία εκπληκτική απευθείας εκτέλεση φάουλ ανάγκασε τον γκολκίπερ του Ολυμπιακού να μαζέψει την μπάλα από το βάθος της εστίας του.

Στο 61ο λεπτό ο Ρομαό, που είχε ήδη κίτρινη, θα μπορούσε να είχε αποβληθεί από το ματς για το φάουλ του στον Αραούχο, ωστόσο ο Σιδηρόπουλος καταλόγισε την παράβαση, χωρίς να τον παρατηρήσει με κάρτα.

Το ματς διεκόπη προσωρινά στο 70' λόγω ρίψης δακρυγόνων, με αποτέλεσμα οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων και το διαιτητικό τρίο να αποσυρθούν στα αποδυτήρια για περίπου 15 λεπτά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε ένταση έξω από την θύρα που βρίσκονται οι οργανωμένοι της ΑΕΚ, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων, κάνοντας την ατμόσφαιρα αποπνικτική.

ΑΕΚ-Ολυμπιακός 3-2

Γκολ: 22' Mάριν (Ολυμπιακός), 46' Οφόε (Ολυμπιακός), 64' Χριστοδουλόπουλος (ΑΕΚ), 90' Μάνταλος (ΑΕΚ)

Κίτρινες: Οφόε (Ολυμπιακός), Αραούχο (ΑΕΚ), Mάριν (Ολυμπιακός), Ρομαό (Ολυμπιακός), Μάνταλος (ΑΕΚ)

Κόκκινες:

Δοκάρια:

ΑΕΚ (Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς, Μπακάκης, Σιμόες (28' λ.τ. Γαλανόπουλος), Γιόχανσον, Μάνταλος, Κλωναρίδης (46' Λιβάγια), Λάζαρος, Αραούχο.

Ολυμπιακός (Χάσι): Καπίνο, Ομάρ, Ρομαό (71' Zντίελαρ), Ένχελς, Φιγκέιρας, Ταχτσίδης, Ζιλέ, Οφόε, Μάριν (65' Σεμπά), Καρσελά (82' Πάρντο), Εμενίκε.

ΑΕΚΟλυμπιακόςΟΣΦΠποδόσφαιρο
Keywords
Τυχαία Θέματα