Προσλήψεις σε Vodafone και Hol, εκπρόσωποι πωλήσεων, τηλεφωνικής εξυπηρέτησης κ.λπ.

Tweet Κατηγορία: Εργασία Εκπρόσωποι πωλήσεων και στελέχη εξυπηρέτησης σε Vodafone και Hol

Για τις θέσεις είναι απαραίτητη η εργασιακή προϋπηρεσία

Εκπροσώπους τηλεφωνικής εξυπηρέτησης πελατών (Internet Team CSRs) επιθυμεί να εντάξει στο δυναμικό της ως έμμεσος εργοδότης -για μερική απασχόληση- η VODAFONE.

Οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στα γραφεία της εταιρείας στην Πειραιώς, θα είναι υπεύθυνοι για την τηλεφωνική, τεχνική και προϊοντική υποστήριξη των αιτημάτων των πελατών της εταιρείας.

Αναλυτικότερα οι νέοι συνεργάτες θα απασχοληθούν στην τηλεφωνική υποστήριξη τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών, καθώς και υπηρεσιών Internet και μετάδοσης δεδομένων, θα δέχονται κλήσεις πελατών για την υποστήριξη τεχνικών προβλημάτων των άνω υπηρεσιών, την επίλυση ή την προώθησή τους σε άλλα τμήματα της εταιρείας, θα απαντούν σε ερωτήματα, θα παρέχουν οδηγίες σχετικά με τις υπηρεσίες και τη χρήση των προϊόντων της εταιρείας και, τέλος, θα είναι υπεύθυνοι για την πλήρη και αξιόπιστη χρήση και ενημέρωση των διαχειριστικών συστημάτων της εταιρείας.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν πτυχίο ΙΕΚ Πληροφορικής ή Υπολογιστικών Συστημάτων, δυνατότητα εργασίας σε κυλιόμενες και εναλλασσόμενες βάρδιες, πολύ καλή γνώση διαχείρισης Υπηρεσιών Internet, καλή γνώση Λειτουργικών συστημάτων smartphones, Windows & εφαρμογών Office, αναλυτική σκέψη, πολύ καλές ικανότητες επικοινωνίας και πολύ καλή χρήση, σε γραπτό και προφορικό επίπεδο, της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Η εταιρεία θα εκτιμήσει το πτυχίο ΑΕΙ / ΤΕΙ Πληροφορικής ή Υπολογιστικών Συστημάτων, τη γνώση Mobile Services (Wap, Gprs, MMS, HSDPA) και των υπηρεσιών Mobile Internet (VMB, Blackberry) της εταιρείας, τις βασικές γνώσεις αρχιτεκτονικής δικτύων GSM, τη γνώση λειτουργικών Linux ή Macintosh και την προϋπηρεσία σε τηλεφωνικό κέντρο.

Νέοι συνεργάτες
Στην πρόσληψη νέων συνεργατών για μερική απασχόληση θα προχωρήσει άμεσα η Hellas Online. Η εταιρεία, που παρέχει υπηρεσίες φωνής και Internet για οικιακούς και εταιρικούς πελάτες, στο πλαίσιο της επέκτασής της θα εντάξει στο δυναμικό της δύο άτομα για τη Διεύθυνση Πωλήσεων, οι οποίοι θα έχουν ως αρμοδιότητα την τηλεφωνική προώθηση και πώληση των υπηρεσιών της εταιρείας.

Εκπρόσωπος Τηλεφωνικών Πωλήσεων (Κωδικός: RSDA 10 - 12)
Ο κάτοχος της θέσης θα πρέπει να είναι απόφοιτος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ θα πρέπει να έχει προηγούμενη εργασιακή εμπειρία σε τηλεφωνική πώληση, άνεση στην προφορική επικοινωνία, δυνατότητα εργασίας σε βάρδιες και εξοικείωση στη χρήση H/Y σε περιβάλλον Windows (Ms Office).

Μάλιστα, η εταιρεία θα εκτιμήσει την προϋπηρεσία σε εταιρεία Τηλεπικοινωνιών / Internet. Η HOL παρέχει υψηλές προμήθειες επί των πωλήσεων (επιπλέον του παρεχόμενου μισθού), επιπρόσθετο ομαδικό ιατροφαρμακευτικό πρόγραμμα, συνεχή εκπαίδευση στις πωλήσεις κ

Keywords
Τυχαία Θέματα