Προσλήψεις ηθοποιών στο ΔΗΠΕΘΕ Βόλου

ΤΟ Ν.Π.∆.∆. ∆ΗΜΟΥ ΒΟΛΟΥ «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ. (∆.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.)» ανακοινωνει την πρόσληψη, µε σύµβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισµένου χρόνου , οκτώ (8) ατόµων, ειδικότητας Ηθοποιών ∆Ε, σύµφωνα µε την προγραµµατική σύµβαση για το έτος 2017 µεταξύ Υπουργείου Πολιτισµού και Αθλητισµού , Περιφέρειας Θεσσαλίας ,∆ήµου Βόλου και του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π.-∆Η.ΠΕ.ΘΕ για την πραγµατοποίηση των θεατρικών παραγωγών του ∆.Ο.Ε.Π.Α.Π.-∆Η.ΠΕ.ΘΕ. ως εξής:

8 ∆Ε ΗΘΟΠΟΙΩΝ

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόµενοι καλούνται

να συµπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν, µαζί µε τα σχετικά δικαιολογητικά, στα γραφεία της υπηρεσίας µας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.∆.∆. ∆ήµου Βόλου «∆ΗΜΟΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΚΠΑΙ∆ΕΥΣΗΣ ΠΑΙ∆ΙΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ και ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ – ∆Η.ΠΕ.ΘΕ.», ∆ιεύθυνση Πολιτισµού , Καραµπατζάκη – Αναπαύσεως, Τ.Κ. 38446 Βόλος, απευθύνοντάς την στη ∆/νση Πολιτισµού (τηλ. επικοινωνίας: 24210 – 82870), όπου θα διατίθενται και έντυπα αιτήσεων. Η προθεσµία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ηµερολογιακές ηµέρες και αρχίζει από την επόµενη της δηµοσίευσης. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται τις εργάσιµες µέρες και κατά τις ώρες από 09:00 έως 13:00.

Δείτε αναλυτικά την προκήρυξη ΕΔΩ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψειςΕπισυνάψεις: volos.pdf
Keywords
Τυχαία Θέματα