Πρόοδος στο μετρό Θεσσαλονίκης - Παραδίδεται στην κυκλοφορία η οδός Δελφών

Όπως τόνισε ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό, Γιάννης Μυλόπουλος σε δηλώσεις του με αφορμή την άφιξη του μετροπόντικα στο σταθμό "Καλαμαριά", μεθαύριο θα παραδοθεί η Δελφών ενώ όσο προχωράμε μέσα στο 2018 θα παραδίδονται όλοι και περισσότεροι δρόμοι.

"Την Τετάρτη ανοίγει η Δελφών. Απομακρύνεται η κατάληψη που υπήρχε γιατί έχει ολοκληρωθεί το έργο του σταθμού της Αναλήψεως στην περιοχή και δίδεται στην κυκλοφορία η Δελφών

με δύο λωρίδες κυκλοφορίες, μία ανά κατεύθυνση. Μετά από 6-7 χρόνια που ήταν κατειλημμένη και τελικά με γνωστές καθυστερήσεις και το σταμάτημα του έργου πήρε μεγάλες διαστάσεις με πολύ αρνητικές συνέπειες για τους κατοίκους, τους καταστηματάρχες και τους εμπόρους. Ήρθε η στιγμή η Δελφών να ανοίξει την Τετάρτη", τόνισε ο κ. Μυλόπουλος και πρόσθεσε για τους υπόλοιπους κατειλημμένους δρόμους:

"Mέσα στις γιορτές, προς τα τέλη της χρονιάς ή λίγο μετά τις γιορτές ανάλογα τις συνθήκες, θα ανοίξει η Μοναστηρίου από το ΝΣΣ μέχρι το Βαρδάρι το σταθμό Δημοκρατίας και μέσα στο 2018 θα έχουμε συνέχεια απομακρύνσεις καταλήψεων, παραδόσεις δρόμων, όσο προχωράμε προς το τέλος του 2018 που ολοκληρώνεται το έργο κατασκευαστικά τόσο περισσότεροι δρόμοι θα παραδίδονται στην κυκλοφορία".

Να σημειωθεί ότι επί χρόνια ο δρόμος είχε καταληφθεί με λαμαρίνες λόγω του εργοταξίου με αποτέλεσμα να βάλουν λουκέτο δεκάδες καταστήματα και να ταλαιπωρηθούν οι κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: thestival

Θεσσαλονίκημετρόοδός ΔελφώνΜετρό Θεσσαλονίκηςεργοτάξιο
Keywords
Τυχαία Θέματα