Προεκλογικό σποτ της ΝΔ, έκανε τα ρεπορτάζ της στο Mega η Μαρία Σπυράκη

Tweet

Την παρουσίαση του εαυτού της ως υποψηφίου, έκανε η Μαρία Σπυράκη, παραθέτοντας ως βιογραφικό, τα ρεπορτάζ των τελευταίων 8 χρόνων, στο mega. Η ανεξάρτητη, υποτίθεται, δημοσιογραφία την οποία υπηρέτησε αυτή αλλά και οι εργοδότες της, την ανέδειξαν ως την εκλεκτή του ευρωψηφοδελτίου της Ν.Δ. και την έστειλαν στην πρώτη γραμμή, όχι της ενημέρωσης αλλά της μεγάλης μάχης που δίνει η κυβέρνηση για τη συνέχιση της καταστροφικής πολιτικής της.

Το

κατώφλι του μεγάρου Μαξίμου έχει περάσει, απ’ ότι φαίνεται, αρκετές φορές η εν λόγω δημοσιογράφος, η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ έδινε τα διαπιστευτήρια για την υποψηφιότητά της, εδώ και πολλά χρόνια. Καλύπτοντας το κυβερνητικό ρεπορτάζ, είχε κάνει σαφές, ουκ ολίγες φορές, με ποια πλευρά είναι, όταν οι καταστάσεις το επέβαλαν. Τις περισσότερες φορές, εμφανιζόταν με τρόπο έντεχνο, να επιχαίρει τη θετική πορεία της κυβέρνησης στην Ευρώπη, να αναπαράγει ανοιχτά τα επιχειρήματα του Σαμαρά για το χρέος, το έλλειμμα, την κρίση και τα αισιόδοξα αποτελέσματα των πολιτικών λιτότητας.

Τα λόγια είναι πραγματικά φτώχεια, καθώς το βίντεο σβήνει κάθε υπόνοια περί αντικειμενικής δημοσιογραφίας από το «δεξί» παράθυρο του Megaλου καναλιού.

Tags: Μαρία ΣπυράκηΝέα ΔημοκρατίαΜΜΕ Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα