Πάτρα: Ελεύθερος αφέθηκε μητροκτόνος - Διχάζει η απόφαση του Δικαστηρίου

Το δικαστήριο μετέτρεψε την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε βαριά σωματική βλάβη η οποία επέφερε τον θάνατο, ενώ έδωσε στον κατηγορούμενο και το σημαντικό ελαφρυντικό του μειωμένου καταλογισμού. Έτσι από ισόβια καταδικάστηκε σε 5 έτη φυλάκιση και η έφεση που άσκησε, είχε ανασταλτικό αποτέλεσμα με αποτέλεσμα ο νεαρός να αφεθεί ελεύθερος.

Στην απολογία του ο Α.Μ. κατηγορούμενος τόνισε πως λάτρευε τη μητέρα του ενώ ακόμη και σήμερα φάνηκε σαν να μην παραδέχεται τι έχει συμβεί, σαν να μην ήξερε τι είχε κάνει. Η αστυνομία άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι, όταν η γυναίκα

εξέπνευσε, στις 27 του περασμένου Ιούλη, ενώ νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του ΠΓΝΠ.

Πληροφορίες και μαρτυρίες οδήγησαν στην προσαγωγή του γιου για να διαπιστωθεί τι συνέβη στη μητέρα του, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες, έπεφτε σε αντιφάσεις και η αντίδρασή του δεν ήταν "φυσιολογική". Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γιος έλεγε για τη μάνα του, κατά μια εκδοχή ότι τη χτύπησαν ληστές και κατά μια δεύτερη ότι έπαθε σοβαρό ατύχημα μέσα στο σπίτι.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες μάνα και γιος φαίνεται πως αντιμετώπιζαν ψυχολογικά προβλήματα και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γιος χτυπούσε τη μάνα του.

Πηγή: thebest.gr

μητροκτόνοςΠάτραδικαστήριο
Keywords
Τυχαία Θέματα