Πάρτι στο ΠΥΣΔΕ Σερρών - Καταγγελία για τις τοποθετήσεις σε λειτουργικά κενά

Tweet

Συναδέλφισσες/-φοι, μετά από τις 19/9/2014 δεν έγινε κανένα «ΕΠΙΣΗΜΟ» ΠΥΣΔΕ. Δεν ξέρω πώς, αλλά ακολουθήθηκε (προς το παρόν δεν γνωρίζω από ποιον!) κατ’ επανάληψη μια διαδικασία Αυθαιρεσίας από τη ΔΔΕ Σερρών. Στις 19/9/2014 ζήτησα να γραφούν στα πρακτικά του ΠΥΣΔΕ οι «παρασκηνιακές συζητήσεις» που έγιναν μέχρι εκείνη την ημέρα. Χρησιμοποιώντας τη

συνεδρίαση του ΠΥΣΔΕ στις 19/9/2014 έγιναν αλλαγές, τοποθετήσεις, αποσπάσεις. Ακόμα και για την ίδια ημέρα έγιναν πολλές ανακοινοποιήσεις χωρίς καν να ενημερωθώ κατά παράβαση της διαδικασίας. Τα ΠΥΣΔΕ στις 29/9, 30/9 και 1/10/2014 συνιστούν μια διαδικασία Αυθαιρεσίας και Παραβίασης νόμων.

Τέρμα φτάνει πια,

Συναδέλφισσες/-φοι, δεν πρέπει πια να εφαρμόζουμε καμία μετακίνηση συναδέλφου σε άλλη σχολική μονάδα με προφορική εντολή και χωρίς γραπτή απόφαση του «επίσημου» ΠΥΣΔΕ Σερρών. Οι προφορικές εντολές είναι αυθαίρετες και δε συνιστούν υπηρεσιακή υποχρέωση για τον εκπαιδευτικό.

Οι ευθύνες του ΠΥΣΔΕ είναι τεράστιες απέναντι στους Συναδέλφους . Οι πολιτικές καταστρατήγησης του Νόμου και κατάλυσης των Θεσμών, οδηγούν νομοτελειακά σε ακραίες μορφές πολιτικής έκφρασης. Δεν θα επικυρώσω και δεν θα νομιμοποιήσω με την υπογραφή μου μια διαδικασία Αυθαιρεσίας και Παραβίασης νόμων, δηλώνοντας πως θα προβώ σε καταγγελία.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Αθανάσιος Γρίψιος

Αιρετό τακτικό μέλος ΠΥΣΔΕ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6932399778

https://gripsios.wordpress.com

email: [email protected],

Λεμονιά Κεσούλη

Αναπληρωματικό αιρετό μέλος ΠΥΣΔΕ

Τηλ. Επικοινωνίας: 6948531579

email: [email protected]

Tags: ΠΥΣΔΕ ΣερρώναιρετόςΑθανάσιος ΓρίψιοςΛειτουργικά κενά Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα