ΠΑΜΕ ΟΑΕΔ: Ρουσφέτι παλαιοκομματικού τύπου από τη νέα και πολλά υποσχόμενη διοίκηση του ΟΑΕΔ

Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΕ Ο.Α.Ε.Δ.

ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΠΑΛΑΙΟΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΟΑΕΔ

Ο νέος Διοικητής του ΟΑΕΔ, τοποθέτησε στη Διεύθυνση Αρχικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, τον υπάλληλο Εκπαιδευτικό, ο οποίος δεν έχει διατελέσει ούτε Τμηματάρχης, ούτε Διευθυντής σε εκπαιδευτική μονάδα, ο οποίος έχει βαθμό Γ' και

λίγα χρόνια προϋπηρεσίας

{ διορίστηκε το 2008 ).

Στις 29-5-2009 τοποθετήθηκε Διευθυντής Γραμματείας Διοικητή, χωρίς τα απαιτούμενα προσόντα, αφού η σύζυγος του εν λόγω εκπαιδευτικού εργαζόταν στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, κ. Γιακουμάτου.

Λόγω της παρανόμου αυτής ενέργειας, βρέθηκε στη λίστα των δέκα αρχαιότερων υπαλλήλων, οι οποίοι έχουν τα απαιτούμενα προσόντα.

Σύμφωνα με τις διατάξεις του Οργανισμού, Διευθυντής Διεύθυνσης τοποθετείται ένας εκ των δέκα αρχαιότερων υπαλλήλων που έχουν διατελέσει σε θέση ευθύνης της Διοίκησης ή Διευθυντές σε εκπαιδευτικές μονάδες.

Αφού λοιπόν καταρτίστηκε ο κατάλογος , η Διοίκηση επέλεξε αυτόν που είχε τα λιγότερα μόρια, βαθμό Γ', ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν βαθμό Β'.

Αυτό είναι παράνομο, διότι αντιβαίνει στο νόμο 4024 ( Μισθολόγιο-

Βαθμολόγιο ΔΥ), όπου στο άρθρο 10 παρ. 5 ορίζει ρητά, όταν υπάρχουν υποψήφιοι με ανώτερο βαθμό, να ορίζεται ένας εξ αυτών.

Γιατί έγινε αυτό!!

Η εξήγηση είναι απλή! Η σύζυγος του εν λόγω εκπαιδευτικού εργάζεται πάλι στο γραφείο του Υπουργού Εργασίας, κ. Βρούτση.

Χρειάζεται κι άλλη εξήγηση το ΡΟΥΣΦΕΤΙ!!

ΑΘΗΝΑ 11- 07 - 2013 Tags: ΠΑΜΕ ΟΑΕΔρουσφέτι
Keywords
Τυχαία Θέματα