Ομολόγησε ο ειδικός φρουρός τη δολοφονία του οδηγού ταξί στην Καστοριά

Συνελήφθη και ομολόγησε τον φόνο του 52χρονου οδηγού ταξί στην Λεύκη Καστοριάς ένας 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Κατά την διάρκεια της ανάκρισης, ο 30χρονος αστυνομικός ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Ο άτυχος οδηγός ταξί έφερε δύο

σφαίρες, μία στον κρόταφο και μια στην πλάτη. Σύμφωνα με την αστυνομία πυροβολήθηκε από πίσω, ενώ έπειτα ο δράστης του έδωσε τη χαριστική βολή σχεδόν εξ επαφής.

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από αστυνομικούς σε ερημική τοποθεσία, εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα σε ποτάμι, σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και μετατέθηκε στην Καστοριά, όπου υπηρετούσε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και εντάχθηκε στην ΟΠΚΕ.

Το 45άρι πιστόλι με το οποίο πυροβολήθηκε και τραυματίστηκε θανάσιμα ο 52χρονος οδηγός ταξί στην Λεύκη Καστοριάς, βρέθηκε στο σπίτι του ειδικού φρουρού.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι ο ειδικός φρουρός συμμετείχε στις έρευνες για τη δολοφονία του άτυχου αυτοκινητιστή.

δολοφονίαταξιτζήςΚαστοριάειδικός φρουρόςΟΠΚΕομολόγησε
Keywords
Τυχαία Θέματα