Οδηγίες του myschool για τους Καταλόγους Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017

myschool – Ενημερωτικό Μήνυμα για Ενδεικτικούς Καταλόγους Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017

Σε όλες τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας στην Ενότητα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ έχει προστεθεί η Φόρμα «Ενδεικτικός Κατάλογος Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017», η οποία περιλαμβάνει τους συνυπηρετούντες μόνιμους εκπαιδευτικούς και τα μόνιμα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που δεν απουσίαζαν με μακροχρόνια άδεια και υπηρετούσαν στις σχολικές μονάδες την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας (6/6/2017), σύμφωνα με τα κριτήρια του άρθρου

3 της Υ.Α. Φ.361.22/21/90780/Ε3/31-05-2017 (ΦΕΚ 1890/Β/31-05-2017) και ταξινομημένους κατά αύξουσα σειρά Ημερομηνίας Διορισμού.

Η Φόρμα εμφανίζεται σε όλες τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας, ανεξαρτήτως του αν υπάρχει υποψήφιος για τον οποίο πρέπει να εκφράσουν γνώμη ή αν υπάρχει μόνιμος εκπαιδευτικός σε αυτές. Εξαγωγή των στοιχείων της Φόρμας (Α.Μ., Επώνυμο, Όνομα, ΦΕΚ και Ημερομηνία Διορισμού) μπορεί να γίνει από σχετική επιλογή στο κάτω μέρος αυτής. Εντός της τοποθέτησης κάθε εκπαιδευτικού εμφανίζεται η «Ενδεικτική Σχολική Μονάδα Ειδικής Συνεδρίασης 20/6/2017», ώστε να φαίνεται σε ποιας Σχολικής Μονάδας την Ειδική Συνεδρίαση πρέπει να συμμετάσχει ο εκπαιδευτικός. Οι Διευθύνσεις μπορούν να δουν το σύνολο αυτών των καταλόγων στο Στατιστικό Εκπαιδευτικών 4.27 «Ενδεικτικός Κατάλογος Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017». Οι κατάλογοι αναφέρονται ως ενδεικτικοί διότι:

α) έχουν προκύψει από τα καταχωρισθέντα στο myschool στοιχεία (στις 23:59:59 της 6/6/2017), τα οποία πρέπει να επιβεβαιώνουν οι σχολικές μονάδες την 1η και 15η κάθε μήνα καθώς και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το 1ο πενθήμερο κάθε μήνα.
Ανακριβής ή καθυστερημένη δήλωση αυτών των στοιχείων (Σχολική Μονάδα τοποθέτησης, Ώρες υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου υπηρέτησης στο φορέα, Ημερομηνία Τοποθέτησης και Μακροχρόνια Απουσία εντός της Τοποθέτησης) μπορεί να οδήγησε σε λάθη κατά τη συγκρότηση των καταλόγων (διαδικασία που έγινε άπαξ στα προαναφερθέντα στοιχεία και δεν είναι επαναλαμβανόμενη).

β) δεν μας είναι γνωστοί ούτε οι υποψήφιοι ούτε οι σύζυγοι ή οι συγγενείς τους έως τρίτου βαθμού, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην Ειδική Συνεδρίαση (εκτός αν υπάρξει απόσυρση υποψηφιότητας). Για αυτούς πρέπει να ενημερωθούν σχετικώς οι Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας.

γ) μέχρι τη διεξαγωγή της Ειδικής Συνεδρίασης στις 20/6/2017 μπορεί να συμβούν αποχωρήσεις από την Υπηρεσία (Λύση Σχέσης, φυσική απώλεια κ.ά.)

δ) αν στην ίδια σχολική μονάδα υπάρχουν περισσότεροι του ενός εκπαιδευτικοί οι οποίοι είναι αρχαιότεροι των υπολοίπων, ο πρόεδρος του σώματος των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών προκύπτει ύστερα από κλήρωση μεταξύ των ανωτέρω, η οποία πραγματοποιείται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης (σύμφωνα με ΑΔΑ: 71ΛΚ4653ΠΣ-ΤΩΒ). Σε κάθε περίπτωση, αρμόδια για τους οριστικούς πίνακες των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών της Ειδικής Συνεδρίασης είναι η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία πρέπει να απευθύνονται οι Σχολικές Μονάδες.

Με εκτίμηση, Ομάδα Υποστήριξης myschool

Σε όλες τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας στην Ενότητα ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ έχει προστεθεί η Φόρμα «Ενδεικτικός Κατάλογος Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017», η οποία περιλαμβάνει τους συνυπηρετούντες μόνιμους εκπαιδευτικούς και τα μόνιμα μέλη Ε.Ε.Π. και Ε.Β.Π. που δεν απουσίαζαν με μακροχρόνια άδεια και υπηρετούσαν στις σχολικές μονάδες την καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων υποψηφιότητας (6/6/2017), σύμφωνα με τα κριτήρια του άρθρου 3 της Υ.Α. Φ.361.22/21/90780/Ε3/31-05-2017 (ΦΕΚ 1890/Β/31-05-2017) και ταξινομημένους κατά αύξουσα σειρά Ημερομηνίας Διορισμού. Η Φόρμα εμφανίζεται σε όλες τις Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας, ανεξαρτήτως του αν υπάρχει υποψήφιος για τον οποίο πρέπει να εκφράσουν γνώμη ή αν υπάρχει μόνιμος εκπαιδευτικός σε αυτές. Εξαγωγή των στοιχείων της Φόρμας (Α.Μ., Επώνυμο, Όνομα, ΦΕΚ και Ημερομηνία Διορισμού) μπορεί να γίνει από σχετική επιλογή στο κάτω μέρος αυτής. Εντός της τοποθέτησης κάθε εκπαιδευτικού εμφανίζεται η «Ενδεικτική Σχολική Μονάδα Ειδικής Συνεδρίασης 20/6/2017», ώστε να φαίνεται σε ποιας Σχολικής Μονάδας την Ειδική Συνεδρίαση πρέπει να συμμετάσχει ο εκπαιδευτικός. Οι Διευθύνσεις μπορούν να δουν το σύνολο αυτών των καταλόγων στο Στατιστικό Εκπαιδευτικών 4.27 «Ενδεικτικός Κατάλογος Μόνιμων Εκπαιδευτικών για Ειδική Συνεδρίαση 20/6/2017». Οι κατάλογοι αναφέρονται ως ενδεικτικοί διότι: α) έχουν προκύψει από τα καταχωρισθέντα στο myschool στοιχεία (στις 23:59:59 της 6/6/2017), τα οποία πρέπει να επιβεβαιώνουν οι σχολικές μονάδες την 1η και 15η κάθε μήνα καθώς και οι Διευθύνσεις Εκπαίδευσης το 1ο πενθήμερο κάθε μήνα. Ανακριβής ή καθυστερημένη δήλωση αυτών των στοιχείων (Σχολική Μονάδα τοποθέτησης, Ώρες υποχρεωτικού διδακτικού ωραρίου υπηρέτησης στο φορέα, Ημερομηνία Τοποθέτησης και Μακροχρόνια Απουσία εντός της Τοποθέτησης) μπορεί να οδήγησε σε λάθη κατά τη συγκρότηση των καταλόγων (διαδικασία που έγινε άπαξ στα προαναφερθέντα στοιχεία και δεν είναι επαναλαμβανόμενη). β) δεν μας είναι γνωστοί ούτε οι υποψήφιοι ούτε οι σύζυγοι ή οι συγγενείς τους έως τρίτου βαθμού, οι οποίοι δεν συμμετέχουν στην Ειδική Συνεδρίαση (εκτός αν υπάρξει απόσυρση υποψηφιότητας). Για αυτούς πρέπει να ενημερωθούν σχετικώς οι Σχολικές Μονάδες αρμοδιότητάς σας. γ) μέχρι τη διεξαγωγή της Ειδικής Συνεδρίασης στις 20/6/2017 μπορεί να συμβούν αποχωρήσεις από την Υπηρεσία (Λύση Σχέσης, φυσική απώλεια κ.ά.) δ) αν στην ίδια σχολική μονάδα υπάρχουν περισσότεροι του ενός εκπαιδευτικοί οι οποίοι είναι αρχαιότεροι των υπολοίπων, ο πρόεδρος του σώματος των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών προκύπτει ύστερα από κλήρωση μεταξύ των ανωτέρω, η οποία πραγματοποιείται στη Διεύθυνση Εκπαίδευσης (σύμφωνα με ΑΔΑ: 71ΛΚ4653ΠΣ-ΤΩΒ). Σε κάθε περίπτωση, αρμόδια για τους οριστικούς πίνακες των συνυπηρετούντων μόνιμων εκπαιδευτικών της Ειδικής Συνεδρίασης είναι η κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης στην οποία πρέπει να απευθύνονται οι Σχολικές Μονάδες. Με εκτίμηση, Ομάδα Υποστήριξης myschool

Read more at: http://didefth.gr/new/26103/15-06-ps-myschool-enimerotiko-minyma-gia-end...

myshcool
Keywords
Τυχαία Θέματα