Ο Στέφανος Μάνος ειρωνεύεται τον Σαμαρά: Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα διεκδικούσα Υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω τον Δήμα

ΑΜε μια ειρωνική ανάρτηση στο twitter ο Στέφανος Μάνος σχολιάζει το διάγγελμα Σαμαρά, αλλά και τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις με αφορμή την διαδικασία εκλογής ΠτΔ.

Ο Στεφανος Μάνος σημειώνει: "Τι κρίμα που δεν είμαι πια βουλευτής, θα μπορούσα να διεκδικήσω υπουργείο με μόνο αντάλλαγμα να ψηφίσω

τον κ. Δήμα". Παρά την σκληρή στάση του απέναντι στις εξαγγελίας Σαμαρά, ο Στέφανος Μάνος δηλώνει πως εύχεται να αποφύγει η Ελλάδα τις εκλογές, αν και όπως λέει δεν εμπιστεύεται τους ανθρώπους αυτούς "να αλλάξουν το Σύνταγμα (μολονότι χρειάζεται βέβαια Αναθεώρηση). Δεν τους εμπιστεύομαι ότι θα τηρήσουν όσα τώρα υπόσχονται για να επιτύχουν την αποφυγή εκλογών"

Η δική του πρόταση αναφέρει ότι "η Ελλάδα χρειάζεται κυβέρνηση που απερίσπαστη θα σαρώσει τα σάπια και θα προχωρήσει χωρίς χρονοτριβή όλες τις μεταρρυθμίσεις που χρειάζονται για ανάπτυξη. Πρώτα τέτοια κυβέρνηση και μετά η ψήφος για τον κ. Δήμα. Απομένουν 9 ημέρες".

Tags: πρόεδρος της δημοκρατίαςΠΤΔΣτέφανος Μάνος
Keywords
Τυχαία Θέματα