Ντροπή κύριε Κώστα Μίσσα!

O "Στρατιώτης της Εθνικής", ο "Πατριάρχης" (έτσι μας τον πλάσαραν, ως ομοσπονδιακό), Κώστας Μίσσας έδωσε μαθήματα μπάσκετ στις νεανίδες του Παναθηναϊκού και συνεπαγωγικά καυτούς τίτλους στις αθλητικές εφημερίδες και site όπως "απίστευτος διασυρμός του ΠΑΟ από τον Ολυμπιακό" κλπ.

Ο κ. Μίσσας πέρα από την ανεπάρκεια που έδειξε κοουτσάροντας την εθνική ομάδα μπάσκετ, είναι και μικρός ως

άνθρωπος.

Για όσους έχουν ασχοληθεί ελάχιστα με το μπάσκετ, γνωρίζουν πως από τα προμίνι έως ακόμα και τα εφηβικά, όταν μια ομάδα νικάει και διασφαλίζει μια σεβαστή διαφορά, μπαινουν τα "δεύτερα" για το fair play.

Ίσως ο "στρατιώτης της Εθνικής" κύριος Μίσσας δεν το γνωρίζει αυτό, και ευχαριστήθηκε που η ομάδα του σε ένα πρωτοφανες unfair play με τελικό σκορ 102-29 συνέτριψε χωρίς λόγο των ψυχολογία μίας ομάδας νεανίδων!!!

Αυτό δεν είναι το μπάσκετ κύριε Μίσσα. ΝΤΡΟΠΗ!

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις του κ Μίσσα και τις δηλώσεις και τις κας Σταμάτη

"Πάντα όταν παίζεις με τον Παναθηναϊκό δεν κοιτάς την διαφορετικότητα των συνόλων αλλά το τελικό αποτέλεσμα. Είναι πάντα ένα παιχνίδι ιδιαίτερο και το ξέρουμε αυτό. Εμείς κοιτάξαμε από την αρχή του παιχνιδιού να είμαστε σοβαροί και παράλληλα να κερδίσουμε και μερικά πράγματα από θέματα τακτικής, που θα τα χρειαστούμε και αργότερα στην πορεία μας.

Τώρα και εμείς, με την ίδια λογική πρέπει να συνεχίσουμε, με δουλειά και σοβαρότητα. Θα πω για άλλη μία φορά ακόμα, όπως είχα πει και μετά το Eurocup, ότι είμαστε Ολυμπιακός, συνεπώς έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ευθύνη σε οτιδήποτε κάνουμε στην προπόνηση αλλά και στο γήπεδο".

Η, πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με 25 πόντους, Εβίνα Σταμάτη πρόσθεσε από την πλευρά της: "Παίξαμε με σοβαρότητα από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Αυτό ήταν το στοίχημα μας, δηλαδή να είμαστε για 40 λεπτά σοβαρές και μαχητικές. Γνωρίζαμε ότι ο Παναθηναϊκός είναι αδύναμος αυτήν την χρονιά αλλά προσωπικά δεν είναι δική μας δουλειά να το κρίνουμε.

Εμείς μπαίνουμε μέσα και τα δίνουμε όλα, είτε παίζουμε με κάποιον καλύτερό μας είτε με κάποιον αδύναμο. Σήμερα ήταν και ένας λόγος παραπάνω για να παίξουμε καλά επειδή αγωνιζόμασταν απέναντι στον Παναθηναϊκό και το χάρηκε και ο κόσμος που ήρθε και μας είδε".

Κώστας Μίσσας
Keywords
Τυχαία Θέματα