Μυστήριο με τον θάνατο του φοιτητή στην Κάλυμνο - Τι λέει ο ιατροδικαστής

Διαφορετική τροπή παίρνει η υπόθεση της δολοφονίας του 21χρονου φοιτητή στην Κάλυμνο, μετά την εξέταση της σωρού του από ιατροδικαστή. Σύμφωνα με τον Πάνο Κοτρέστο, ο οποίος πραγματοποίησε σήμερα τη νεκροψία, η σορός του Νίκου Χατζηπαύλου έφερε πολλαπλές κακώσεις σε πολλά σημεία, αλλά όχι τραύμα από όπλο.

«Δεν μπορώ να μιλήσω ακόμα για έγκλημα, αν δεν ολοκληρώσω τη νεκροψία - νεκροτομή, μέχρι αύριο το απόγευμα», δήλωσε ο ιατροδικαστής, ενώ επεσήμανε ότι το σημείο όπου βρέθηκε το πτώμα του νεαρού δεν είναι εκεί όπου κόπηκε το νήμα της ζωής του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ,

ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου έφερε χτυπήματα από ρόπαλα και μια μαχαιριά χαμηλά στη μέση.

Έως τώρα γνωρίζουμε τα εξής:

Ο νεαρός φοιτητής του ΕΜΠ βρέθηκε δολοφονημένος το απόγευμα του Σαββάτου, περίπου 200 μέτρα μακριά από το σημείο που είχε βρεθεί το ποδήλατό του. Υπήρχε τραύμα στο κεφάλι και τραύματα στα χέρια και στα πόδια, τα οποία συνάδουν με σύρσιμο του σώματος.

Σύμφωνα με το kalymnos-news.gr, η σορός του άτυχου Νίκου βρέθηκε ανάσκελα με μία κλίση προς τα δεξιά. Φέρει σημάδια πρόωρου τυμπανισμού και αρχή σήψης. Είναι ακόμη πολύ πιθανό ότι ο δολοφόνος του, να τον είχε κρατήσει σε άλλο σημείο, καθώς η περιοχή είχε κυριολεκτικά "χτενιστεί" κατά τις έρευνες των αρχών και εθελοντών από το νησί τις προηγούμενες ημέρες.

Το Νίκο Χατζηπαύλου εντόπισε ένας 15χρονος, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή για να κόψει κλαδιά. Μόλις αντίκρισε τη σορό άρχισε να φωνάζει και γείτονες που έτρεξαν να δουν τι συμβαίνει ενημέρωσαν άμεσα το ΑΤ Καλυμνίων.

Η εξαφάνιση

Ο 21χρονος φοιτητής είχε μεταβεί στην Κάλυμνο από την Αθήνα, προκειμένου να επισκεφτεί την οικογένειά του. Η μητέρα του υπηρετεί ως αναπληρώτρια καθηγήτρια στο νησί.

Εξαφανίστηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, 19 Νοεμβρίου, ενώ σχετική δήλωση έγινε από τους γονείς του στο Αστυνομικό Τμήμα Καλύμνου το απόγευμα της ίδιας ημέρας.

Λίγο μετά είχε βρεθεί το ποδήλατό του, με το οποίο είχε ξεκινήσει από το σπίτι του στην Χώρα για να κάνει βόλτα στο νησί. Ο νεαρός είχε αφήσει το κινητό του στο σπίτι.

Όλες αυτές τις ημέρες οι αρχές και εθελοντές κάτοικοι του νησιού πραγματοποιούσαν έρευνες για τον εντοπισμό του, "χτενίζοντας" κάθε σπιθαμή της περιοχής δίχως το παραμικρό αποτέλεσμα.

Μόλις την Τρίτη το απόγευμα εντοπίστηκαν στην εντελώς άλλη άκρη του βουνού και στην άσφαλτο, στον δρόμο που συνδέει τα χωριά της Καλύμνου, τα παπούτσια και οι κάλτσες του που αναγνωρίστηκαν ως δικά του από την οικογένεια.

φοιτητήςεξαφάνισηνεκρόςδολοφονίαΙατροδικαστήςΚάλυμνος
Keywords
Αναζητήσεις
τι εδιξε η νεκροτομη και τι λεει ο ιατροδικαστης για τον θανατο του νικου χατζηπαυλου που ηταν στην καλυμνο?
Τυχαία Θέματα