Μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής επιχειρούν σε Πάρνηθα, Δυτική και Ανατολική Αττική

Από χθες το πρωί επιχειρούν μηχανήματα της Περιφέρειας Αττικής στην Πάρνηθα και σε περιοχές στα όρια της Δυτικής και Ανατολικής Αττικής

Για τη διασφάλιση των μετακινήσεων των πολιτών καθώς και για την οδική ασφάλεια η Περιφέρεια Αττικής ενόψει της σταδιακής επιδείνωσης του καιρού, σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο που εκδόθηκε από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία

(ΕΜΥ), επιχειρεί από χθες το πρωί, με μηχανήματα, στην Πάρνηθα, προκειμένου να παραμείνει ανοικτό και προσβάσιμο το οδικό της δίκτυο. Ανάλογα με την ένταση της χιονόπτωσης, αυξήθηκε και ο αριθμός των μηχανημάτων που επιχειρούν και σε άλλες περιοχές.

Συγκεκριμένα σε εξέλιξη βρίσκονται ήδη επιχειρήσεις αποχιονισμού στις περιοχές της Πάρνηθας, της Μαλακάσας και του Καπανδριτίου καθώς και στην περιοχή των Βιλίων – Κάζας στον Δήμο Μάνδρας - Ειδυλλίας. Αυτή τη στιγμή επιχειρούν συνολικά 8 αποχιονιστικά μηχανήματα και 1 μηχάνημα έργου τύπου JCB.

Σε επιφυλακή δε βρίσκονται οι αρμόδιες για τον αποχιονισμό Υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής. Παράλληλα, από το βράδυ της Πέμπτης, η Περιφέρεια Αττικής έχει δώσει στη δημοσιότητα κατάλογο με τους θερμαινόμενους χώρους σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Αττικής (εδώ ο διαδραστικός σύνδεσμος με όλες τις πληροφορίες).

Τέλος, πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας των πολιτών για τον χειμώνα βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Αττικής (εδώ).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τηλ.: 213-2063501, 504, 807, 210-6993404, Fax: 213-2063513 Ε-mail: pressoffice@patt.gov.gr

Περιφέρεια Αττικήςκρύοχιόνι
Keywords
Τυχαία Θέματα