Μας ψεκάζουν με αλουμίνιο: Η επιστημονική τεκμηρίωση της Χρυσής Αυγής

Η "πράσινη πτέρυγα" της Χρυσής Αυγής με μία "εις βάθος επιστημονική ανάλυση" τεκμηριώνει τους αεροψεκασμούς στους Ουρανούς της Ευρώπης, όπως μεταξύ άλλων αποκαλύπτουν τα νέα εσωτερικά έγγραφα που φέρνει στην δημοσιότητα η εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".

Διαβάστε παρακάτω για την ανάλυση για τον αεροψεκασμό με αλουμίνιο από την Πράσινη Πτέρυγα του Πυρήνα της Νίκαιας

«ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ

ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΠΟΛΑΛΥΨΕΙΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ. ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΜΙΞΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Η ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΧΗΜΙΚΑ ΤΕΧΝΗΤΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΔΡΟΣΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΥΓΙΑΝΕΙ ΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΖΟΝΤΟΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ!
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΟΥ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ: ΠΕΝΤΕ ΩΣ ΔΕΚΑΠΕΝΤΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΕ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΣΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΨΟΣ 6.ΟΟΟ ΜΕΤΡΩΝ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΑΠΛΗ ΟΥΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΤΟΥ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΘΕΑΤΗ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΑΤΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΕΓΜΑ, ΔΕΝ ΧΑΝΟΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΑ ΛΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ " ΚΡΕΜΟΝΤΑΙ". ΑΡΓΑ ΑΛΛΑ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑ 30 ΩΣ 60 ΛΕΠΤΩΝ ΑΠΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΥΡΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΝΗ ΘΟΛΗ ΜΑΖΑ ΑΠΟ ΣΥΝΝΕΦΑ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΡΧΙΚΑ ΘΕΩΡΗΘΗΚΕ ΣΑΝ ΟΥΡΑ ΑΠΟ ΚΑΥΣΑΕΡΙΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕ ΣΤΡΩΜΑ ΟΜΙΧΛΗΣ. ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΓΑΛΑΖΙΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΑ ΑΔΙΑΠΕΡΑΣΤΟ ΣΤΡΩΜΑ ΟΜΙΧΛΗΣ. ΕΑΝ ΚΑΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΥΡΑ ΦΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΜΥΔΡΟ ΕΦΕ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΛΑΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΣΚΟΝΗ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΤΩΝ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΟΥ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ.
ΗΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΝΕΤΑΙ ΠΤΩΣΗ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕΙΩΝΕΤΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ. ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ Η ΥΓΡΑΣΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΕΝΩ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙΡΟΣ ΑΛΛΑ ΑΣΥΝΗΘΙΣΤΑ ΟΜΙΧΛΩΔΗΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΡΟΣΕΡΟΣ ΕΝΩ ΟΙ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΝΤΕΛΩΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙΤΑΙ ΕΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ "ΘΟΛΩΜΑ" ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ. ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΡΙΖΟΝΤΑ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΟΝΟΙ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ. ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΩΧΡΗ ΛΕΥΚΗ ΛΩΡΙΔΑ Η ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΩΜΑΤΙΖΕΤΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΥΚΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.
ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ ΚΑΘΟΤΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ "ΟΥΡΩΝ". ΣΥΧΝΑ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΙΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ. ΟΧΙ ΣΠΑΝΙΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟΤΕ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΨΕΚΑΣΜΟΥ».

Ο πυρηνάρχης Νίκαιας κατά των κουτσομπολιών:

«Πρέπει να καταλάβουμε ότι τα γραφεία μας ουδεμία σχέση έχουν με αυτά του ΚΚΕ, του σύριζα και όλων αυτόν τον άχρηστων πολιτικών παρατάξεων που έχουν γίνει οίκοι ανοχής και σεξ μπαρ για κάθε διεστραμμένο καταναλωτή της χαζομάρας. Δεν μπορούμε να είμαστε κουτσομπόληδες, να ερχόμαστε στα γραφεία να χαιρετάμε με πολύ άνεση τον συναγωνιστή μας και μόλις ανέβει δυο σκαλιά να τον έχουμε θάψει πριν καν φτάσει πάνω. Όποιος δεν μπορεί να ενεργήσει με αυτές της εντολές θα πρέπει να κάτσει σπίτι του και να βλέπει τηλεόραση. Να είσαστε σίγουροι ότι έρχεται πολύ μεγάλος πόλεμος και πρέπει να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά στα αληθινά προβλήματα και όχι στα απλά καθημερινά και χαζά προβληματάκια που μας κάνουν το κεφάλι πιλάφι . Το κυριότερο είναι να προσέχουμε την μεταξύ μας σχέση και να μην εκτοξεύουμε πηρά ο ένας συναγωνιστής στον άλλων».

Βουντού και σατανισμός στην πλάτη του Πακιστανού

«Για τον πακιστανό λένε που βρέθηκε στην πλάτη του χαραγμένο το σύμβολο της χρυσής αυγής. Ας ηρεμίσουμε λίγο σε λίγο θα περνούμε αντικαταθλιπτικά με αυτά που βλέπουμε. Πρώτον τα σημάδια που έχει ο πακιστανός στην πλάτη του, παραπετούν ότι είχε πέσει θύμα βουντού, είναι ξεκάθαρα σύμβολα σατανισμού και μάλιστα ανάποδα».

Απαγορεύονται οι προσωπικές έριδες και διενέξεις μεταξύ μελών

«Απαγορεύεται επομένως να ενθαρρύνεται η υποψηφιότητα οποιουδήποτε μέλους, στελέχους ή περιφερειακού παράγοντα που επιδιώκει να εκμεταλλευθεί για ιδίον όφελος την πολιτική ανέλιξη του κόμματος. Απαγορεύονται οι προσωπικές έριδες και διενέξεις μεταξύ μελών».

Η ΤΟ Αιγίου για το ... Διεθνής συμμαχίες
«ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΩΝ.ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ "ΑΣΠΟΝΔΥΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ". ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ».

Tags: Χρύσης Αυγήψεκασμοί Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα