Κλείνουν πολλά σχολεία σε όλη την Ελλάδα αύριο Παρασκευή (Λίστα)

Ο φόβος είναι υπαρκτός και μεγαλώνει για την συνέχιση της τραγωδίας που προκαλεί η παραταιταμένη κακοκαιρία. Σε πολλά μέρη της Ελλάδας βγαίνουν συνεχώς ανακοινώσεις για κλείσιμο σχολείων καθώς η "θεομηνεία" όπως την χαρακτήρισαν πολλοί επελαύνει

Την αρχή έκαναν 20 σχολεία της Αθήνας σήμερα που έκλεισαν,

ενώ την σκυτάλη παίρνουν και άλλα μέρη αύριο Παρασκευή.

Λουκέτο θα μπει για αύριο σε όλα τα σχολεία της Δυτικής Αττικής, περιοχή που είχε τα πιο βαριά πλήγματα απο την κακοκαιρία μετρώντας χαμένες ζωές.

Με απόφαση του αρμόδιου αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Βασιλείου, που κοινοποιήθηκε πριν λίγο στις διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Αττικής γνωστοποιείται η “διακοπή μαθημάτων την Παρασκευή 17Νοεμβρίου 2017, όλων των σχολείων Α’Βάθμιας και Β’Βάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής εξαιτίας των έκτακτων συνθηκών που προκύπτουν από τα ιδιαίτερα έντονα καιρικά φαινόμενα (βροχοπτώσεις πλημμύρες) και της επαγόμενης δυσκολίας λειτουργίας των σχολείων και μετακίνησης των μαθητών”.

Κλείνουν τα σχολεία στην Ζάκυνθο

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επικοινωνία που πραγματοποιήσε ο Δήμαρχος Ζακύνθου με τον προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κώστα Τζίμα, και με τον προϊστάμενο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, κ. Κωνσταντίνο Γκούσκο, αποφασίστηκε αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου να είναι ΚΛΕΙΣΤΑ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, ήτοι: Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, για προληπτικούς λόγουςκαι για να αποφευχθούν άσκοπες μετακινήσεις των μαθητών ενόψει των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Η κακοκαιρία που προκάλεσε τον θάνατο πολλών ανθρώπων συνεχίζεται με την κατάσταση σε πολλά μέρη της Ελλάδας να γίνεται όλο και πιο επικίνδυνη.

Επίσης, και για τον ίδιο λόγο θα μείνουν οι παιδικοί σταθμοί του δήμου.

Το ίδιο και σε Κεφαλονιά - Ιθάκη

Ο Νομός Κεφαληνίας και δήμος Κεφαλλονιάς ενημέρωσε με έκτακτο δελτίο τύπου πως αύριο Παρασκευή 17 Νοεμβρίου όλες οι σχολικές μονάδες όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων (δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια κτλ) όλης της επικράτειας του Δήμου Κεφαλονιάς καθώς και όλων των μονάδων προσχολικής αγωγής (παιδικοί σταθμοί, βρεφονηπιακοί, μονάδες απασχόλησης νηπίων κτλ), θα παραμείνουν κλειστά, λόγω πολύ επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Κλειστά και στην Πιερία

Με ανακοίνωσή της η ΔΔΕ Πιερίας ενημερώνει ότι κατόπιν αποφάσεων των Δήμων, Κατερίνης, Δίου-Ολύμπου και Πύδνας-Κολινδρού αύριο 17-11-2017 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι σχολικές μονάδες αρμοδιότητας της Δ/νσης Β/θμιας Εκπ/σης Πιερίας λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών. Ακόμη για σήμερα 16-11-2017 και αύριο 17-11-2017 δεν θα λειτουργήσουν όλες οι Εσπερινές σχολικές μονάδες, Εσπερινό Γ/σιο Κατερίνης, Εσπερινό ΓΕΛ Κατερίνης και Εσπερινό ΕΠΑΛ Κατερίνης.

Κλειστά τα σχολεία σήμερα στην Βέροια

Με απόφαση του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη για το υπόλοιπο της Πέμπτης 16/11/2017, διακόπτονται τα μαθήματα , στις σχολικές μονάδες (νηπιαγωγεία και δημοτικά, γυμνάσια και γυμνάσια με λυκειακές τάξεις) των Τ.Κ. Βεργίνας, Ριζωμάτων, του Δήμου Βέροιας.

To alfavita.gr επικοινωνεί με τους δήμους και τις διευθύνσεις εκπαίδευση για να έχει πλήρη ενημέρωση και να ανανεώνει αυτό το άρθρο

Αν γνωρίζετε κάτι μπορείτε να μας στείλετε στο [email protected]

σχολεία
Keywords
Τυχαία Θέματα