Και άλλος ταξιτζής νεκρός - Συναγερμός στην Αστυνομία

Ολονύκτια επιχείρηση για τον εντοπισμό του δράστη της δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί διεξήγαγαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς.

Όλη η αστυνομική δύναμη της περιοχής συμμετέχει στις έρευνες, που συνεχίζονται μέχρι αυτή την ώρα, στήνοντας μπλόκα σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και ερευνώντας εξονυχιστικά κάθε διερχόμενο όχημα.

52χρονος άνδρας, οδηγός ταξί,

βρέθηκε νεκρός σε ερημική περιοχή της Νέας Λεύκης Καστοριάς και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, φέρει δύο τραύματα από πυροβόλο όπλο, το ένα στην κροταφική χώρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, το όπλο ήταν 45άρι.

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε από τους αστυνομικούς σε ερημικό σημείο, εκτός του επαρχιακού δρόμου Λεύκης -Κορομηλιάς, δίπλα στο ποτάμι, ενώ το άψυχο σώμα του οδηγού βρισκόταν σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο.

Οι δικοί του άνθρωποι αλλά και οι συναδελφοί του από μια στιγμή και μετά έψαχναν τον οδηγό ταξί από νωρίς χθες το απόγευμα. Συγκεκριμένα, γύρω στις 17:30 άρχισαν να τον αναζητούν γιατί δεν απαντούσε στο τηλέφωνο. Νεκρός βρέθηκε περίπου στις 21:00 στην περιοχή της Λεύκης, μέσω του συστήματος των Ραδιοταξί που διαχειρίζεται εταιρεία στην Αθήνα. Ο άνδρας ήταν, ήδη, νεκρός, όταν τον βρήκαν και κλήθηκε άμεσα η Αστυνομία.

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

Στην αστυνομία έχει σημάνει συναγερμός, με δεδομένη την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.

Στο σημείο έφτασε αργά το βράδυ και ο ιατροδικαστής για να εξετάσει τη σορό του άτυχου άνδρα, προκειμένου να αποφανθεί για τις συνθήκες και τα ακριβή αίτια του θανάτου.

ταξιτζήςνεκρόςΚαστοριά
Keywords
Τυχαία Θέματα