Ισόβια στην 27χρονη δολοφόνο του Κορωπίου

Εισόβια κάθειρξη και επιπλέον 18 μήνες, καθώς και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών στην 27χρονη που σκότωσε την εν διαστάσει σύζυγο του συντρόφου της, στο Κορωπί.

Η κατηγορούμενη κρίθηκε ομόφωνα ένοχη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Η πολιτική αγωγή μετά την έκδοση της απόφασης υποστήριξε ότι αποδείχθηκαν όλα τα πραγματικά περιστατικά, δηλαδή η προμελέτη που υπήρχε για αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα,

το οποίο έχει θύματα τα δυο παιδιά της θανούσας. "Η κατηγορούμενη έχει σκοτώσει και αυτά τα παιδιά που ακόμα και σήμερα αναζητούν τη μητέρα τους και δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί".

Από τη πλευρά της, η αδελφή του θύματος ευχαρίστησε την ελληνική δικαιοσύνη για την απόφαση της και επισήμανε πως δικαιώθηκε η ψυχή της αδελφής της. "Τα παιδιά περιμένουν να πάω σπίτι να τους πω ότι η δολοφόνος της μητέρας τους είναι ισόβια στην φυλακή. Φοβόντουσαν ότι θα βγει και θα σκοτώσει και εκείνα".

Η συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης υποστήριξε ότι το δικαστήριο δεν απένειμε δικαιοσύνη, λέγοντας "είναι αδιανόητο όταν δεχόμαστε ότι το έγκλημα είναι πάθους να μην αναγνωρίζεται αυτό στη ποινή".

δολοφονίαΚορωπίισόβιακάθειρξη
Keywords
Τυχαία Θέματα