Ήπειρος: Σε αυτά τα σημεία έχει «παραλύσει» το οδικό δίκτυο

Στον νομό Ιωαννίνων διακόπτεται η κυκλοφορία, στη θέση "Μεσογέφυρα", πλησίον της διασταύρωσης Αηδονοχωρίου και Μολυβδοσκέπαστου, του Δήμου Κόνιτσας, κατά μήκος της κοίτης των ποταμών Αώου και Βοϊδομάτη.

Στο 78ο χλμ της παλιάς Ε.Ο Ιωαννίνων - Κοζάνης, πλησίον της διασταύρωσης Μολίστας, η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας.

Στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεταξύ των δημοτικών διαμερισμάτων του Δήμου Πωγωνίου, Χαραυγής -Καστάνης και

Στρατινίστας - Καστάνης, υπάρχει διακοπή κυκλοφορίας λόγω κατολισθήσεων.

Στην Πρέβεζα, διακόπτεται η κυκλοφορία προς την κοινότητα Άνω Ράχης. Επίσης, σημειώνεται καθίζηση του οδοστρώματος σε τμήμα της κοινοτικής οδού Ριζών - Χειμαδιού του Δήμου Πρέβεζας.

Λόγω υπερχείλισης ρέματος, στον Λούρο του Δήμου Πρέβεζας, που είχε ως αποτέλεσμα να πλημμυρίσουν σπίτια, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε οδούς, μέσα στην κωμόπολη.

Στον νομό Θεσπρωτίας, λόγω υπερχείλισης του ποταμού Καλαμά, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό, Νεράιδας - Σαγιάδας, από 8ο έως 11,5ο χλμ και η συγκοινωνία διεξάγεται από παράπλευρες επαρχιακές οδούς.

Επίσης, για τον ίδιο λόγο, έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Ε.Ο Ιωαννίνων - Ηγουμενίτσας από το 74ο έως το 75,5ο χλμ.

Στην Άρτα, κατολίσθηση στην επαρχιακή οδό Αμπελιός - Αμμότοπου, στο ύψος της γέφυρας κάτω από την Ιόνια οδό, έχει ως αποτέλεσμα τη διακοπή της κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται από παρακαμπτήριο οδό μέσω Καμπής.

ΗπειροςΕθνική οδόςοδικό δίκτυο
Keywords
Τυχαία Θέματα