Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Κατάθεση δικαιολογητικών για την αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας

Ανακοίνωση σχετικά με τα δικαιολογητικά για την αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας και την μη δυνατότητα εισόδου στην σχετική ηλεκτρονική εφαρμογή του Γ.Λ.Κ., εξέδωσε η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ, ύστερα από ερωτήματα συναδέλφων για τον Α.Π., ζήτησε την παρέμβαση της ΟΛΜΕ

για το ζήτημα.

Η ΟΛΜΕ απάντησε σχετικά:

"Να αποστείλετε στο email της ΟΛΜΕ το συντομότερο δυνατό κατάσταση συναδέλφων που έκαναν αίτηση για την αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας, προκειμένου ο Νομικός μας Σύμβουλος να αναζητήσει τα σχετικά πρωτόκολλα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους. "

Έτσι, η Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

"Συνάδελφοι,

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε στο email της ΟΛΜΕ το συντομότερο δυνατό κατάσταση συναδέλφων που έκαναν αίτηση για την αναγνώριση πλασματικής προϋπηρεσίας, προκειμένου ο Νομικός μας Σύμβουλος να αναζητήσει τα σχετικά πρωτόκολλα από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Νομικός Σύμβουλος κ. Φιλιππίδης Μιχάλης βρίσκεται στα γραφεία της ΟΛΜΕ κάθε Τρίτη 14.00 – 17.00 και κάθε Πέμπτη 17.00 – 20.00 και το τηλέφωνο επικοινωνίας του κατά τις παραπάνω ημέρες και ώρες είναι το 210 3318632 ενώ το email του είναι το [email protected]".

"ΟΣΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ-ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ Α.Π. ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΤΗΝ ΕΛΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ", τονίζιε ακόμη το Δ.Σ της ΕΛΜΕ.

Γ ΕΛΜΕ ΘεσσαλονίκηςδικαιολογητικάΑναγνώριση πλασματικού χρόνου συνταξιοδότησης
Keywords
Τυχαία Θέματα