Φωτογραφία: Η εφοριακός που λούστηκε με... κρέπα κατά τη διάρκεια ελέγχου σε κατάστημα

Όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, μόλις οι εν λόγω ελεγκτές παρουσιάστηκαν στο κατάστημα 43χρονου ιδιοκτήτη, εκείνος εκνευρίστηκε, άρπαξε το μπολ με το μείγμα της ζύμης για τις κρέπες και κυριολεκτικά τους έλουσε με αυτό από την κορυφή μέχρι τα νύχια μπροστά στα έκπληκτα μάτια περαστικών και πελατών.

Ο καταστηματάρχης μετά το περιστατικό τράπηκε σε φυγή, ενώ οι ελεγκτές της

Δ.Ο.Υ. Πύργου, μετέβησαν στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό. Ο 43χρονος καταστηματάρχης δράστης, συνελήφθη και το κατάστημα έκλεισε.

Σήμερα, το τοπικό site lefkasnews.gr, δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία του απίστευτου περιστατικού, το οποίο κατεγράφη σε κάμερες από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης.

Σε αυτό το καρέ απεικονίζεται η γυναίκα εφοριακός μετά την επίθεση που δέχθηκε. "Ήταν εριστικοί, ήθελαν σώνει και καλά να τον γράψουν με όλα τα τραπέζια "χτυπημένα", επειδή δεν υπήρχαν στα τραπέζια αποδείξεις. Έχει παραγίνει το χάλι τους. Ήρθε στο "αμήν" και εγώ να σου πω αλήθεια, σουβλατζής είμαι, αν ήμουνα κι εγώ, εγώ θα τους "σούβλαγα", δεν θα τους έριχνα κρέπες επάνω", ανέφερε μάλιστα σε δήλωσή του ο αδερφός του δράστη...

εφορίαεφοριακόςκρέπαΛευκάδα
Keywords
Τυχαία Θέματα