Εκπαιδευτικός Ομιλος Ημαθίας: Ολοι στο συλλαλητήριο της 23/10

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ 23ης ΟΚΤΩΒΡΗ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι

Την Πέμπτη 23 Οκτώβρη συμμετέχουμε μαζικά στη συγκέντρωση-συλλαλητήριο που διοργανώνουν από κοινού ΕΛΜΕ και Σύλλογος εκπαιδευτικών Π. Ε Ημαθίας, έπειτα από το κάλεσμα ΔΟΕ-ΟΛΜΕ.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την πλαστή εικόνα ευφορίας που καλλιεργούν συστηματικά κυβέρνηση, Υπουργείο και υπουργός. Γνωρίζουμε πως δεν υπάρχει κανένα success story στην εκπαίδευση, όπως ακριβώς

δεν υπάρχει και στη ζωή μας, στις ζωές των εργαζόμενων.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τη μόνιμη υποχρηματοδότηση της δημόσιας εκπαίδευσης, τη χωρίς σταματημό εξαθλίωσή μας, την επιχείρηση κατεδάφισης του δημόσιου σχολείου. Καταγγέλλουμε τη διαχείριση της φτώχειας, το κυνήγι χορηγών και χορηγιών στα σχολεία.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την κοροϊδία των μηδενικών διορισμών, των χιλιάδων διορισμών, των νέων ευέλικτων και απάνθρωπων μορφών εργασίας χιλιάδων εκπαιδευτικών ομήρων της πολιτικής αυτής.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε το «νέο» σχολείο της αγοράς. Το αφόρητο πλαίσιο ανισοτήτων που αναπαράγει όλο και πιο έντονα το ταξικό σχολειό τους. Είμαστε ενάντιοι στα εμπόδια που ορθώνει στα παιδιά απ’ τις φτωχότερες τάξεις και στρώματα.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε το «νέο» ακόμα πιο ταξικό Λύκειο, σχολείο εχθρικό και αυστηρώς ακατάλληλο για παιδιά εργαζόμενων οικογενειών, ιδανικό για γόνους λίγων και εκλεκτών.

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τη συνεχή οικονομική αφαίμαξη των οικογενειών που καλούνται σήμερα να πληρώσουν ακόμα περισσότερα από τα 2,8 δις € που πλήρωσαν το 2013.διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε τα νέα προγράμματα και βιβλία που δε μορφώνουν μαθητές αλλά δημιουργούν άτομα πειθήνια και υπάκουα, χωρίς κανένα δικαίωμα στη ζούγκλα της «αγοράς εργασίας» τους!

Διαμαρτυρόμαστε και καταγγέλλουμε την «αξιολόγηση» που αλυσοδένει τον εκπαιδευτικό δείχνοντας του ως προοπτική τον Καιάδα των διαθεσιμοτήτων, των απολύσεων, της μόνιμης εξαθλίωσης, της ανασφάλειας και υποταγής. Καταγγέλλουμε την κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών

Αγωνιζόμαστε ενάντια στην πολιτική κυβέρνησης και κυρίαρχων τάξεων.

Προβάλλουμε την ανάγκη ενός άλλου σχολείου, ενιαίου, δωδεκάχρονου, δημόσιου δωρεάν, που θα χωρά όλους τους εκπαιδευτικούς και θα μορφώνει όλου του κόσμου τα παιδιά!

Πάμε ξανά! Εμπρός να πιάσουμε το νήμα των αγώνων για Μόρφωση Δουλειά Δημοκρατία!

Για να ανατρέψουμε την υποτελή σε ΕΕ-ΔΝΤ πολιτική της κυβέρνησης

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ-ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΟΚΤΩΒΡΗ

7.00 Μ. Μ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ

Εκπαιδευτικός Όμιλος Ημαθίας
email:[email protected]
blog: edraekpaideutikwn.blogspot.com

Tags: Εκπαιδευτικός όμιλος Ημαθίαςπανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα