Είναι ο Ταμήλος ηλίθιος; - Όχι. Εμάς περνά για ηλίθιους!

Tweet

Η τελευταία ρήση του Ταμήλου πως το ηλεκτρικό ρεύμα δεν είναι πάντα αναγκαίο να το έχουμε, προκάλεσε οργισμένη ανακοίνωση σε βάρος του απ’ το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα.

Το ΕΣΚ (στο οποίο ανήκει και η ελληνική «ΠΑΣΟΚΟΕΛΙΑ») υπενθυμίζοντας με την ανακοίνωσή του την κλασσική ρήση του Αϊνστάιν πως «Δύο πράγματα είναι άπειρα . Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς

σίγουρος», έδειξε με σαφήνεια πως ο Ταμήλος είναι ηλίθιος.

Επειδή απ’ το στόμα του ακούγονται συχνά ηλιθιότητες ή «ηλιθιότητες», διερωτώνται πολλοί αν ο συγκεκριμένος βουλευτής Τρικάλων είναι στ’ αλήθεια ηλίθιος ή όχι.

Για ν’ απαντήσουμε σωστά στο παραπάνω ενδιαφέρον ερώτημα, οφείλουμε να δούμε και να συνεκτιμήσουμε τα λόγια και τα έργα του συμπατριώτη μας πολιτικού σ’όλο του το πολιτικό διάβα.

Ο πολιτικός Ταμήλος υπήρξε Δήμαρχος Τρικκαίων οκτώ χρόνια (2002-2010). Κατόπιν εκλέχτηκε βουλευτής της Ν.Δ. ελέω ληστρικού εκλογικού νόμου, αφού οι ψήφοι του κόμματος δεν επαρκούσαν ούτε για την εκλογή του δεύτερου βουλευτή (Σκρέκας)!

Ο Δήμαρχος Ταμήλος και τα έργα του

- Υπήρξε πολυμήχανος και ταυτόχρονα ο ορισμός του απόλυτα αποτυχημένου δημάρχου, ευθυγραμμισμένος πάντα με τις αντιλαϊκές κεντρικές πολιτικές.

- Δεν άφησε πίσω του κανένα έργο για την πόλη και τους δημότες.

- Προκάλεσε υπερχρέωση εκατομμυρίων ΕΥΡΩ του Δήμου προς βλάβη των δημοτών του.

- Δεν έδωσε ικανοποιητικές απαντήσεις για σκανδαλώδεις καταστάσεις της θητείας του.

- Υπήρξε αυταρχικός και ακραία περιφρονητικός προς τους απλούς πολίτες. Διαμαρτυρόμενους κατοίκους συνοικισμού των Τρικάλων τους αποκάλεσε «γκαφάλια» (=βόδια, σε μετάφραση απ’ τη δική μας ντοπιολαλιά).

- Έδιωξε δημοτικούς υπαλλήλους και προσέλαβε δικούς του που τους άφησε απλήρωτους!, ενώ προσέτρεχε σε ποινικά ακροατήρια για να καταθέσει υπέρ φίλου του ομοϊδεάτη δημάρχου που καταδικάστηκε αμετάκλητα σε φυλάκιση και αποκλείστηκε απ’ την πολιτική, κ.λπ.

- Το 2003, όταν οι Αμερικανο-Βρετανοί ιμπεριαλιστές βομβάρδιζαν το Ιράκ και προκαλούσαν χιλιάδες αμάχους νεκρούς, ο Ταμήλος ετοίμαζε στα Τρίκαλα τελετουργική υποδοχή του βρετανικού πρεσβευτικού ζεύγους, λόρδου και λαίδης Μάντεν, που θα έφερναν στο ζωολογικό κήπο μας δύο μεγάλες μπάλες για να παίζουν τα τιγράκια του(!), ως δώρο απ’ τον ζωολογικό κήπο του Λονδίνου (την ίδια στιγμή που οι βομβαρδισμοί είχαν καταστρέψει τα μουσεία και είχαν διαλύσει τον ζωολογικό κήπο της Βαγδάτης)!! Η γρήγορη αντίδραση ριζοσπαστικών κινήσεων της πόλης απέτρεψε την ηλιθιότητα αυτή Ταμήλου!

- Το 2005 ο Ταμήλος με μηχανικούς από την Πολεμική Αεροπορία της Ν. Αγχιάλου πήρε τα μέτρα και ετοιμαζόταν σε πλατεία της πόλης (δίπλα στις παλιές φυλακές) να τοποθετήσει δύο παροπλισμένα πολεμικά αεροπλάνα (F4 και F5) (!!). Μαχητικές και μαζικές αντιδράσεις όμως, μέσα κι έξω απ’ το Δημοτικό Συμβούλιο, ριζοσπαστικών κινήσεων και πολιτών της πόλης απέτρεψαν νέα μιλιταριστική και πολεμοχαρή ηλιθιότητα Ταμήλου. Αν τον αφήναμε, την επόμενη πλατεία θα τη στόλιζε με την τοποθέτηση …διακοσμητικής βόμβας!

- Το 2007 ο πολυμήχανος Ταμήλος ήθελε να κόψει δεκάδες αιωνόβια πλατάνια στο κέντρο της πόλης και να φτιάξει υπόγειο πάρκινγκ πίσω από τη Νομαρχία. Η μαζική κινητοποίηση και οι σφοδρές αντιδράσεις από περιοίκους εμπόρους και κινήσεις πολιτών απέτρεψαν το υπόγειο τούτο έργο Ταμήλου, ενώ δημόσια είχε τεθεί το ερώτημα αν επρόκειτο για «υπόγειο πάρκινγκ ή υπόγεια συμφέροντα;».

- Θα μπορούσαμε ν’ αναφέρουμε ίσως κι άλλες κραυγαλέες περιπτώσεις που ο Τρικαλινός λαός με τη δράση του πρόλαβε κι έσωσε την πόλη του απ’ τα ανοσιουργά έργα Ταμήλου!

- Ενθυμούμενος κανείς σήμερα τα «έργα και τις ημέρες» του Δημάρχου Ταμήλου, ανατριχιάζει!

Ο Ταμήλος βουλευτής

Γενόμενος (έστω από σπόντα, ως ανωτέρω) βουλευτής, ο Ταμήλος βρήκε την ευκαιρία να γίνει πανελληνίως γνωστός. Αν π.χ. ο Τούρκος «Γκρίζος Λύκος» Αγκτζά για να γίνει διάσημος αποπειράθηκε το 1981 να σκοτώσει τον Πάπα, ο Ταμήλος βρήκε «ηπιότερο» δρόμο ν’ ακολουθήσει. Ήταν ανοιγμένος απ’ τον Άδωνι, τον Πάγκαλο κι άλλα «πάγκαλα» φυντάνια του συστήματος.

Η συνταγή απλή: λέγε-λέγε τα πιο «κουφά» και «ηλίθια» πράγματα, αρκεί να μη στρέφονται κατά του συστήματος εξουσίας και των αφεντικών, αλλά αντιθέτως να δείχνουν και να στοχοποιούν τους εργαζομένους, τους συνδικαλιστές, τους αριστερούς, τον λαό, την πολλή (!) δημοκρατία, όρος απαραίτητος για να παίζουν ακατάπαυστα και ν’ αναπαράγονται διαρκώς αυτές οι κοτσάνες στα κανάλια και στ’ άλλα ΜΜΕ, και να …η πανελλήνια αναγνωρισιμότητα ως θαρραλέου πολιτικού ανδρός που τολμά να τα χώνει (στον λαό!, εννοείται).

“Κλόουν” ή φιλόδοξος πολιτικός στραγγαλιστής του λαού;

Ο Ταμήλος («Τραμπάκουλας», κατά τον Χάρρυ Κλυνν) ως έξυπνος και πονηρός βλάχος (δεν έχω τίποτα με τους βλάχους, κατά τα άλλα) έπαιξε και – αλλοίμονο μας! -, όπως ο ίδιος τουλάχιστο νομίζει, προς το παρόν κερδίζει!!!

Οι «βλαξ-ατάκες» του που κάθε τόσο εξαπολύει είναι ατελείωτες (η αιθαλομίχλη απ’ τα τζάκια δημιουργεί ρομαντική ατμόσφαιρα, δήλωνε όταν είχαν καεί πολλοί φτωχοί Έλληνες απ’ τις ξυλόσομπες, ζήτησε να πληρώνεται υπερωρίες για να συμμετέχει στις επιτροπές της Βουλής, το ρεύμα δεν είναι απαραίτητο γιατί μπορείς να ζεις και με γκαζόλαμπα ή μετράμε τους πολίτες και βλέπουμε πως ακόμα αντέχουν… κι’ άλλες δόσεις λιτότητας, φτώχειας, εξαθλίωσης!!)

Λέγοντας τέτοια ο Ταμήλος γίνεται διάσημος!!

Τρικαλινή ανακοίνωση πολιτικού κόμματος πέρυσι αποκάλεσε τον Ταμήλο «κλόουν».

- Ο κλόουν στο τσίρκο δεν είναι, αλλά το παίζει κλόουν.
- Ο Ταμήλος σίγουρα δεν είναι κλόουν, αλλά το παίζει κλόουν.

Ωστόσο, στην πρώτη περίπτωση η αθωότητα και η πρόθεση διασκέδασης είναι δεδομένη, στη δεύτερη ΟΧΙ!

Ο Ταμήλος, όπως προκύπτει και από τα παραπάνω, έχει ξεκάθαρη πολιτική τοποθέτηση και στόχευση. Εκφράζει τον κόσμο των πλουσίων και της εξουσίας, όπου ανήκει και ο ίδιος. Δεν δαγκώνει ποτέ τ’ αφεντικά του, αλλά αντίθετα το ταξικό και πολιτικό του ένστικτο τον οδηγεί αυτόματα να επιτίθεται διαρκώς στον λαό.

Είναι με την τρόικα, τα μνημόνια και το «πείραμα» που γίνεται, για να μετατραπεί η πατρίδας μας σ’ ένα ευρωπαϊκό προτεκτοράτο-παράδεισος για τους πλούσιους και κόλαση για τον εργαζόμενο λαό της.

Ψηφίζει και στηρίζει ακατάπαυστα με χέρια και πόδια ΟΛΑ τα δολοφονικά μέτρα που έφεραν μαζική ανεργία, φτώχεια, πείνα, εξαθλίωση, ανασφάλεια των Ελλήνων, τέτοια που δεν έζησαν ποτέ!

Ο Ταμήλος δεν αρκείται στην πρόκληση πόνου και δυστυχίας στα θύματά του, αλλά το απολαμβάνει κιόλας! Κάνει τις “πλακίτσες” του και το διασκεδάζει σαν μικρό παιδί με τα βάσανα του λαού! Πρόκειται για νέο είδος βουλευτή. Βουλευτή-σαδιστή του λαού και των ψηφοφόρων του!

Η περίπτωση Ταμήλου δεν προσφέρεται για χιούμορ. Ούτε για μαύρο. Εδώ έχουμε να κάνουμε με κυνικότητα, ωμότητα, σκληρότητα, σαδισμό θύτη που σοκάρει!

Ας τον αναλάβουν πρώτα οι ψηφοφόροι του, μετά ο Τρικαλινός Λαός και κατόπιν όλος ο Ελληνικός Λαός!

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΗΤΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΟΥ ΕΣΚ ΟΤΙ Ο ΤΑΜΗΛΟΣ ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

Υ.Γ: Είχε ολοκληρωθεί η συγγραφή του παρόντος άρθρου, όταν πληροφορήθηκα την υβριστική επίθεση Ταμήλου εναντίον του Μετώπου Λαού Τρικάλων και εμένα προσωπικά (μίλησε για «παρανοϊκές ιδέες Σταμόπουλου»!), λόγω της αυστηρής πολιτικής κριτικής που του ασκείται.

Φαίνεται πως ο Ταμήλος και οι λοιποί συγκυβερνώντες φίλοι του θεωρούν λογικά πράγματα το κομμένο ρεύμα, νερό, θέρμανση, φάρμακα, νοσοκομεία, σχολεία, την ανεργία, τη φτώχεια, την πείνα, την εξαθλίωση, τον θάνατο του λαού και παρανοϊκά την εργασία, την υγεία, τη ζωή, την ελπίδα και κυρίως τον αγώνα του λαού για να επικρατήσουν αυτά, ανατρέποντας τους δυνάστες του.

Πηγή: sxedio-b.gr

Tags: Μιχαήλ ΤαμήλοςΤαμήλοςΜιχάλης ΤμαήλοςΧρήστος Σταμόπουλος Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα