Δηλαδή αν άνοιγε μπακάλικο στην Kηφισιά ο ΣΥΡΙΖΑ θα ήταν καλά κ.Τατσόπουλε;

Tweet

Είναι βαρετό πια να μιλάμε για τα "πηδήματα" του Πέτρου Τατσόπουλου και πολιτικά ανούσιο να ξανά κάνουμε οδοιπορικό της πολιτικής του πορείας, από που ξεκίνησε και που έφτασε. Κάτι από 58 πάντως φώτισε στην άκρη του πολιτικού τούνελ του πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν παρέδωσε την έδρα, δεν σταμάτησε ούτε και τα σχόλια τα οποία μας απασχόλησαν το προηγούμενο διάστημα. Ανακαλύψαμε από την τελευταία του δημοσίευση στο Facebook

ότι όταν μιλούσε για την μισή αθήνα, που συνευρέθηκε σεξουαλικά, σίγουρα σε αυτήν δεν περιλαμβάνονται περιοχές σαν τα Πατήσια...Μάλλον αυτές έχουν πολλά μπακάλικα, μετανάστες που κάθονται σε παγκάκια και δεν αφήνουν τις γριούλες ήσυχες, τσαμπατζήδες που μπαίνουν σε λεωφορεία χωρίς εισιτήρια και τράβα κορδέλα.

Σχολιάζουμε τον σχολιασμό του για τις υποψηφιότητες του Οδυσσέα Βουδούρη και του Θόδωρου Καρυπίδη. Βεβαίως δεν έθιξε το αν τα ζητήματα δημοκρατίας και συλλογικότητας, πρέπει να είναι τα βασικά συστατικά σε ένα αριστερό κόμμα.

Δεν έθιξε αν σε ένα αριστερό κόμμα πρέπει οι αποφάσεις να παίρνονται συλλογικά και από τα κάτω ή από την κορυφή και την ηγεσία

Ούτε καν δεν μίλησε, -πως θα γινόταν άλλωστε από την θέση της πιο δεξιάς σοσιαλδημοκρατιάς- αν το πλοίο του ΣΥΡΙΖΑ γέρνει προς τα αριστερά η προς τα δεξιά

Αρκέστηκε να γράψει στο twitter «όχι, ξεφτέρια-τεφτέρια της Κουμουνδούρου. Έτσι δεν κυβερνάτε αύριο τη χώρα. Έτσι δεν ανοίγετε ούτε μπακάλικο στα Πατήσια».

Και αναρωτιέμαι, τι σου έφταιξαν τα Πατήσια και τα μπακάλικα κύριε Τατσόπουλε; Τίποτα δεν είναι τυχαίο με τις λέξεις που χρησιμοποιούμε! Ο καθένας στην περιοχή του, ο καθένας στη μισή του Αθήνα, μισή του Ελλάδα.

Στην μία με τα μπακάλικα και τους εργαζόμενους που μοχθούνε, και στην άλλη με τα σαλέ στην Ελβετία, και όλο το γερασμένο και σαπισμένο πολιτικό προσωπικό της Κηφισιάς και της Εκάλης.

Καθείς «εφ'ω ετάχθη»

Tags: ΣΥΡΙΖΑΠέτρος ΤατσόπουλοςΠαναγιώτης Κάτσικας Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα