ΔΕΗ: 26 προσλήψεις εποχικών στη Κοζάνη

Η ΔΕΗ ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά (26) είκοσι έξι ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ. που εδρεύει στον Νομό Κοζάνης, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

ΕιδικότηταΑριθμός

ατόμων

ΔΕ

Ηλεκτροτεχνικοί Εγκαταστάσεων &

Εξοπλισμού – Τεχνίτες Αυτοματισμών & Οργάνων (ημερήσιοι)

2ΔΕ

Μηχανοτεχνικοί ΑΗΣ, ΥΗΣ & Αεριοστροβίλων (Ημερήσιοι)

13ΔΕ

Ηλεκτροτεχνικοί Σταθμών – Υποσταθμών (Ημερήσιοι)

4ΔΕ

Υδραυλικοί(Ημερήσιοι)

2ΔΕ

Ελαιοχρωματιστής(Ημερήσιος)

1

ΔΕ

Τεχνίτες Ξυλουργοί (Ημερήσιος)

1ΔΕ

Μηχανοτεχνίτες Αυτοκινήτων (Ημερήσιοι)

2ΤΕ

Τεχνολόγος Πολιτικός Μηχανικός (Ημερήσιος)

1

Υποβολή αιτήσεων συμμέτοχης

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο αιεπ ΣΟΧ/ΔΕΗ- ΛΙΓ/ΧΕΙΑ.ΑΗΣ/ΥΗΣ.ΑΣΠ/ΤΣΠ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΑΗΣ/ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, Τ.0 1350, Τ.Κ. 50100 – ΚΟΖΑΝΗ, υπόψη αρμοδίων υπαλλήλων κας ΜΑΚΕΔΟΝΑ Δέσποινας 24610-54305 ή κας ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ Αλεξάνδρας τηλ. επικοινωνίας: 24610-54265.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΤΕ ή ΔΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Ανακοίνωση ΣΟΧ 3/2017 για τον ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου

Αρμόδιοι Υπάλληλοι : Δέσποινα Μακεδόνα, τηλ.: 24610 54305 & Αλέκα Κουντουρά, τηλ.: 24610 54265

ΔΕΗΘέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα