Δ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 30/10

Απόφαση του Δ.Σ. της Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης για συμμετοχή σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα της εκπαίδευσης. Δευτέρα 30-10-2017 και ώρα 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου. – Τρίωρη Στάση Εργασίας

(11.00 – 14.00)

Το διοικητικό συμβούλιο της Δ’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης αποφάσισε σε συνεδρίαση του, υλοποιώντας σχετική απόφαση Γ.Σ. της ΕΛΜΕ, να συμμετάσχει και να καλέσει τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τα προβλήματα της εκπαίδευσης που οργανώνουν η ΑΣΓΜΕ, η Πανελλήνια Ένωση Γονέων Μουσικών Σχολείων και μαθητικές κοινότητες την Δευτέρα 30-10-2017 και ώρα 12.00 στο Άγαλμα Βενιζέλου. Για την διευκόλυνση της συμμετοχής των συναδέλφων το Δ.Σ. αποφάσισε να κηρύξει Τρίωρη Στάση Εργασίας από τις 11.00 έως τις 14.00.

Συμμετέχουμε στις κινητοποιήσεις - συγκεντρώσεις γονέων και μαθητών για τα κοινά και οξυμένα προβλήματα του σχολείου, για τις χιλιάδες διδακτικές ώρες που χάνονται κάθε βδομάδα, για τα εκατοντάδες τμήματα ΕΠΑΛ έκλεισαν και φέτος, για τα τμήματα Β' Ξένης Γλώσσας και Γενικής Παιδείας συμπτύσσονται, για τα τμήματα προσανατολισμού που φτάνουν να έχουν ακόμα και 27 μαθητές στην τάξη, για τα σοβαρά ζητήματα υλικοτεχνικής υποδομής και την υποχρηματοδότηση στην εκπαίδευση.

Διεκδικούμε το δικαίωμα στη μόρφωση και τη ζωή, που στερούν από τη νέα γενιά οι κυβερνήσεις διαχρονικά, που θέλουν τους νέους ανθρώπους να ζουν και να δουλεύουν χωρίς δικαιώματα, με υποκατώτατους μισθούς των 300 ευρώ.

Διεκδικούμε ένα καλύτερο σχολείο για όλους τους μαθητές, ένα σχολείο που θα μορφώνει και δεν θα εξοντώνει, ενάντια στις εξαγγελίες της κυβέρνησης για το Νέο Λύκειο.

Ο αγώνας για την ανατροπή των αντιλαϊκών πολιτικών στην εκπαίδευση

είναι κοινός για τους γονείς, τους μαθητές και τους καθηγητές.

Διεκδικούμε - Συμμετέχουμε - Μπορούμε

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Ζυμβρακάκη Ελένη Σαρδέλης Αναστάσιος

Δ ΕΛΜΕ ΘεσσαλονίκηςΘεσσαλονίκη
Keywords
Τυχαία Θέματα