Αθωώθηκε η Μαρία Καραγιάννη από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας

Το ΔΣ της ΕΛΜΕΚΙ χαιρετίζει την πανηγυρικά ομόφωνη απόφαση αθώωσης της συναδέλφου Μαρίας Καραγιάννη από το Πειθαρχικό Συμβούλιο της Περιφέρειας.

Αποδεικνύεται ότι η αλήθεια είναι ισχυρή και ότι οι συστηματικές παρεμβάσεις του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΛΜΕ ΚΙ, των συλλόγων διδασκόντων, αποτελούν ασπίδα προστασίας των συναδέλφων και έχουν αποτέλεσμα.

Για το λόγο αυτό, δεν είναι τυχαίο ότι η οργάνωση των εργαζόμενων στα σωματεία τους, το δικαίωμα στην απεργία,

τα συνδικαλιστικά δικαιώματα βρίσκονται στο επίκεντρο των προαπαιτούμενων της 3ης αξιολόγησης, μέσω του νέου συνδικαλιστικού νόμου, με στόχο ο καθένας μας να είναι μόνος-έρμαιο των εξελίξεων.

Θεωρούμε πολύ σημαντικό ότι είτε επικροτήθηκαν είτε δια της σιωπής έγιναν αποδεκτά τα ζητήματα που έθεσε η συνάδελφος και αιρετή Ελένη Μεμελετζόγλου (οι συνάδελφοι αιρετός και αναπληρωματικός αιρετός από τη μεριά της ΚΙΚΑ δήλωσαν αδυναμία να παρευρίσκονται λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων). Συγκεκριμένα η συνάδελφος τόνισε ότι η υπόθεση από την αρχή έπρεπε να μπεί στο αρχείο και να μην ταλαιπωρηθεί η εγκαλούμενη, ενώ διατύπωσε και εύλογα ερωτηματικά για τον τρόπο που εξελίχθηκε η υπόθεση αυτή.

Συναδέλφισσες και συνάδελφοι

Τα δύσκολα είναι μπροστά μας. Έρχονται μέτρα, ενεργοποιούνται κοινωνικοί αυτοματισμοί και απαιτείται συναδελφικότητα, οργάνωση και δράση.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Αργοστόλι 29/10/2017

Για το ΔΣ της ΕΛΜΕ-ΚΙ

Ο Πρόεδρος

Η Γενική Γραμματέας

Μαντζουράτος Δημήτρης

Ποταμιάνου Σοφία

ΕΛΜΕ Κεφαλονιάς Ιθάκης. Μαρία Καραγιάννη
Keywords
Τυχαία Θέματα