ΑΣΕΠ: Εκδόθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα 32 θέσεων Ελεγκτών της ΥΠΑ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. τα προσωρινά αποτελέσματα της Προκήρυξης 1Γ/2015 (ΦΕΚ. 8/29.10.2015, Τεύχος Προκηρύξεων Α.Σ.Ε.Π.) του γραπτού διαγωνισμού για την πλήρωση 32 θέσεων του κλάδου ΠΕ2 Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Διευκρινίζεται ότι ελέγχθηκαν τα υποβληθέντα δικαιολογητικά των υποψηφίων που προηγούνταν στον πίνακα κατάταξης, με βάση τα στοιχεία που οι ίδιοι δήλωσαν, μέχρι την κάλυψη του αριθμού των προκηρυχθεισών θέσεων. Επιπροσθέτως, ελέγχθηκαν

τα δικαιολογητικά ικανού αριθμού υποψηφίων ανά κωδικό θέσης για ενδεχόμενη αντικατάσταση/αναπλήρωση διοριστέων. Οι λοιποί υποψήφιοι εμφανίζονται στους πίνακες με βάση τα δηλωθέντα, μέσω των ηλεκτρονικών τους αιτήσεων, στοιχεία.

Σύμφωνα με την υπ' αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται με τον αριθμό μητρώου σε συνδυασμό με τον αριθμό ταυτότητάς τους.

Οι οριστικοί πίνακες θα προκύψουν μετά την εκδίκαση τυχόν ενστάσεων, η προθεσμία υποβολής των οποίων αρχίζει από την 7η Απριλίου 2017, ημέρα Παρασκευή και λήγει με την πάροδο της 18ης Απριλίου 2017, ημέρας Τρίτης.

Η άσκηση των ενστάσεων επιτρέπεται για οποιονδήποτε λόγο πλην της βαθμολογίας της γραπτής εξέτασης (Α’ και Β’ σταδίου).

Εντός των προσεχών ημερών θα εκδοθεί Ανακοίνωση-Πρόσκληση για τη διενέργεια του Γ΄ σταδίου του διαγωνισμού, την Ορθοφωνία.

Προσωρινός Πίνακας Απορριπτέων

Προσωρινός Πίνακας Κατάταξης

Προσωρινός Πίνακας Διοριστέων

ΑΣΕΠΘέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα