Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου ο «Κυριακάτικος Ριζοσπάστης» σε νέα έκδοση 40 σελίδων

Από το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η ύλη που φιλοξενείται στον «Κυριακάτικο Ριζοσπάστη» ενισχυμένη, με περισσότερες σελίδες εντάσσεται στη νέα έκδοση που θα κυκλοφορεί το Σαββατοκύριακο.

«Στόχος μας η άνοδος της κυκλοφορίας και της αξιοποίησης της εφημερίδας. Σκοπός αυτής της αλλαγής είναι η ενίσχυση της προσπάθειας, της μάχης που δίνουν τα μέλη και οι φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ για την καλύτερη αξιοποίηση και διακίνηση της εφημερίδας» αναφέρει,

μεταξύ άλλων, σημείωμα στην εφημερίδα.

Η νέα έκδοση θα ενσωματώσει και ένα μέρος της ύλης που τώρα δημοσιεύεται στο σαββατιάτικο φύλλο και θα έχει 40 σελίδες, με αρθρογραφία, ρεπορτάζ, έρευνες, ειδικές σελίδες για εργαζόμενους, για γυναίκες, για τους στρατευμένους, την ιδεολογία, την επιστήμη κ.ά.

Στις αλλαγές περιλαμβάνεται και η ενίσχυση του καθημερινού φύλλου με "τετρασέλιδα", τα οποία γίνοντα πλέον καθημερινά. Συγκεκριμένα, κάθε Τρίτη θα δημοσιεύεται το τετρασέλιδο «Κομματική Ζωή και Δράση» και κάθε Παρασκευή το τετρασέλιδο «Διεθνή και Οικονομία», ενώ όπως συμβαίνει και σήμερα, θα εξακολουθούν να δημοσιεύονται τα «τετρασέλιδα» «Νεολαία» τις Τετάρτες και «Εργαζόμενοι και Κοινωνική Συμμαχία» τις Πέμπτες.

«Με μεγαλύτερη μαχητικότητα, ο «Ριζοσπάστης» πάντα στην πρώτη γραμμή, στον αγώνα για το δίκιο των εργαζομένων, των λαϊκών δυνάμεων, για την προώθηση των στόχων για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος και την Κοινωνική Συμμαχία, για τη μόνη προοπτική που αξίζει στους εργαζόμενους, το λαό, για την εργατική εξουσία, το σοσιαλισμό - κομμουνισμό» καταλήγει το σημείωμα στην εφημερίδα.

Γ.Μ.

Ριζοσπάστης
Keywords
Τυχαία Θέματα